Varázsbolt: igaz mese az agysebésztől, aki utcagyerekből...
Címlap / Ajánló / Varázsbolt: igaz mese az agysebésztől, aki utcagyerekből lett milliárdossá

>

Varázsbolt: igaz mese az agysebésztől, aki utcagyerekből lett milliárdossá

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Varázsbolt című könyv szerzője, Dr. James R. Doty agysebész a hetvenes évek végén szegény családból származó, alkoholista és depressziós szülők elhanyagolt gyerekeként cseperedő kiskamasz volt, akit a bűvésztrükkök éltettek: imádta, hogy ott az ő kezében a kontroll, és könnyedén elvarázsolhatja nézőközönségét. Ki gondolta volna, hogy épp a bűvészet iránti kamaszos vonzalma sodorja közelebb a valódi varázslathoz, vagyis a hétköznapok mágiájához?  

Az alig 12 éves fiú egy bűvészkellékeket áruló bolt hátsó irodájában lesz kiválasztott: valaki, aki akkor és ott megérett arra, hogy befogadja azt a tudást, ami ahhoz szükségeltetik, hogy testünket ellazítsuk, elménket – és „belső narrátorunkat” – elcsendesítsük, szívünket megnyissuk, majd képesek legyünk arra, hogy álmainkat és vágyainkat valóra váltsuk. A kis Jim még nem tudja, hogy a kedves idős nagymamára emlékeztető Ruth olyan tudást ad a kezébe azon a nyáron, mindössze hat hét leforgása alatt, ami aztán egész életét megváltoztatja. Cserébe csupán egyetlen dolgot kér: adja majd tovább a tudást ő is, ha annak eljön az ideje... 
 
A történet a kisfiú szemein keresztül rajzolódik ki előttünk, de közben a felnőtt James – aki egyébként nem csak sikeres és elismert amerikai agysebész, de egyúttal jótékonysági akcióiról is ismert karakter, aki a dalai láma alapítványnak is elnökségi tagja – is leírja, mi mindent profitált az ebben az időszakban elültetett magokból. A technikák, amelyet a kis Jim a varázsbolt hátsó udvarának aprócska termében elsajátított, a könyv hasábjain újra életre kelnek, ezáltal az olvasó is gyakorolhatja teste ellazítását, elméje elcsendesítését, szívünk – empátiánk és emberszeretetünk – megnyitását, valamint a szándék kinyilvánítását, amely a tudatos teremtés kapuja. 

 
A hagyományos ezoterikus irodalomhoz képest plusz, hogy Doty rengeteg személyes történetet mesél el, a tudás színes, regényes formában rajzolódik ki előttünk, ráadásul az orvos higgadt, józan tudatosságával, a tudomány szemszögéből is reflektál „Ruth trükkjeire”. Közérthető, egyszerű módon beszél a neuroplaszticitásról is, ami tudományos magyarázatot ad a „gondolat teremt és az energia vonzza a hasonló energiát” szellemi törvényeinek működésére is, hiszen agyunk ösztönösen a már ismert sémák felé húz, így a korábban elképzelt és megtervezett képek megvalósítása könnyebbé válik. 
 
Doty persze azt is aláhúzza, hogy nem varázspálcával érte el a 12 évesen megfogalmazott célokat – többek között a sikeres orvosi pályát, az egymillió dolláros bevételt, a Porsche-t és a Rolexet, vagyis mindazt, amiről az örökké éhes, kilakoltatástól rettegő kisfiú vágyott -, hanem bizony tett is azért, hogy elérje céljait, azzal együtt, hogy természetesen rengeteg hibát is elkövetett a folyamat során. Nem egy elbizakodott mester, egy felülről beszélő guru képe jelenik meg hát előttünk, hanem az esendő emberé, aki olykor türelmetlen, dühös, téved, hibázik, elbukik, lázad, de összességében véve azért mégis csak képes arra, hogy kemény munkára épülő tudatossággal megvalósítsa önmagát.... épp úgy, mint bármelyikünk. 

 
 
A Varázsbolt egy megkapó szépségű igaz mese arról, ahogyan a szív és az agy, vagyis a szellem és az anyag találkozik, és egymást kiegészítve, harmóniában és egyensúlyban képes létezni.

 Az életed aktuális elakadásának okát azonnal orvosolhatod, hiszen számtalan benned kavargó kérdésre kaphatsz választ a Varázybolt segítségével. Töltsd ki NYEREMÉNYJÁTÉKUNKAT IDE KATTINTVA és nyerj egy példányt ebből a fantasztikus könyvből és változtasd úgy az életedet, ahogyan számodra a legáldásosabb!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2739 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x