Milyen az ideális esküvői helyszín?
Címlap / Ajánló / Milyen az ideális esküvői helyszín?

>

Milyen az ideális esküvői helyszín?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy hol legyen az esküvő helyszíne. Fontos, hogy az esemény harmonikus legyen, azaz összhangban legyen minden eleme. Ezért érdemes pár kérdést rögtön az elején tisztáznod.  

 

3 szempont, amit mindenképpen figyelembe kell venned esküvői helyszín kiválasztása során:

1. Milyen hangulatú esküvőt szeretnél?
Első lépésben tisztázni kell, hogy milyen legyen az esküvő típusa. Másfelé kell keresgélned, ha modern, hagyományos vagy éppen elegáns esküvőt szeretnél.

2. Milyen legyen a helyszín jellege?
Hangulattól függően többféle jellegű helyszín közül választhatsz. Következő lépésben érdemes tovább szűkíteni a kört. El kell döntened, hogy éttermet, hotelt, rendezvénytermet, esetleg egy kastélyt, hajót vagy valamilyen más különleges helyszínt tartasz-e megfelelőnek.

3. Mekkora lesz a násznép?

Ha az esküvő hangulatát és a helyszín jellegét tisztáztátok, akkor aszerint érdemes tovább keresgélni, hogy mekkora lesz a násznép. De érdemes arra is figyelni, hogy igény esetén van-e lehetőség a szertartás megtartására és arra is, hogy lesz-e egy időben másik rendezvény a helyszínen.

A megfelelő esküvői helyszín megtalálása tehát nem egyszerű feladat. Bálint és Diána AZ ÉV HOTELE most vasárnapi adásában az RTL Klub-on azért kelt útra, hogy megnézzen két szállodát, amelyek ideálisak lehet az esküvőjük helyszínének, de akár a nászúthoz is. Az egyelőre távkapcsolatban élő pár - hiszen Bálint Szekszárdon, Diána pedig Kiskunhalason lakik -, két különböző hangulatú és jellegű helyszínre látogatott el, hiszen amíg a gyönyörűen felújított Prónay-kastély az eleganciát, addig a Bambara Hotel az izgalmas afrikai tematikát jeleníti meg. Ha kíváncsi vagy, hogyan tetszettek a jegyespárnak a helyszínek és milyenek a héten versenybe induló szállodák, akkor nézd vissza az RTL Most!-on!

Szavazz most és nyerd meg az egyik wellness hétvégét jövő héten!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon Te is szavazhatsz vasárnap délig a műsorban szereplő két hotelre és ezzel megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, melyre leadtad a szavazatodat:

Prónay-kastély
A exkluzív eseményhelyszín és szálláshely a nógrádi hegyes-völgyes vidéken, Alsópetényben található. A Prónay-kastély épített örökségünk értékes eleme, mivel a nemesi rezidenciák egy nagymértékben elpusztult csoportjához tartozik. A felújítást követően visszanyerve eredeti funkcióját, korhűen berendezett impozáns lakosztályokkal reprezentatív terekkel szálláshelyként és rendezvény helyszínként szolgál. Amíg a kastély parkjában megpihenhetünk, addig a kastély wellness részlegén felfrissülhetünk egy-egy esküvő, családi vagy céges rendezvény közben. További információ >>> 


Bambara Hotel****
A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói. A szállodát körülvevő erdő vadregényes attrakciót rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban olyan látványos attrakciók kerültek kialakításra, amelyek különleges élményt nyújtanak a látogatók számára. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet. További információ >>>
 

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás


Most vasárnap tovább folytatódik AZ ÉV HOTELE című műsor az RTL Klub-on 12:55-kor, amiben ezúttal a hónapban bemutatott hoteleket nézheted újra A HÓNAP HOTELE végső szavazás előtt, ami azért fontos, mert A HÓNAP HOTELEI indulhatnak majd az év végén AZ ÉV HOTELE címért. Most az Északkelet-Magyarország legjobb hotelét választjuk meg. A hónapban bemutatott hat hotel az eddigi szavazatait továbbviszi magával és egy utolsó lehetőséged lesz, hogy kiválaszd a számodra legszimpatikusabbat egy újabb szavazat leadásával. Ezekre a hotelekre szavazhatsz tehát Te is utoljára e hét vasárnap az adás kezdetétől következő vasárnapig délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és voksoddal megnyerheted a két újabb wellness hétvége egyikét is.
 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


 
AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz

Utazzitthon.hu tipp: Érkezés előtt ajánlott felhívni a korábban lefoglalt szálláshelyet, így az utolsó részleteket is egyeztetni tudjátok! 

Suzuki tipp: Hosszú utazás előtt nem árt, ha szakember segítségét kérve ellenőrizteted az autód műszaki állapotát, így rengeteg kellemetlenségtől megkímélheted magad! 

 
 
 
[ 891 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x