HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21
Címlap / Ajánló / Igazán harmonikus budapesti hotelek tesztje

Igazán harmonikus budapesti hotelek tesztje

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21

Köszönjük a számtalan szavazatot, ami AZ ÉV HOTELE 2017. döntőjében érkezett. Mivel a voksolás végeredménye csak a 2018. január 28-i adásunkban derül majd ki az RTL Klub-on, ezért addig is a múlt vasárnap versenyen kívül két exkluzív budapesti hotelt teszteltünk.  

 

Egy fiatal pár segítségével próbáltuk ki először a Hotel Moments Budapestet, majd a Buddha Bár Hotel Budapest Klotild Palace-t abból a szempontból, ami egy utazónak vagy akár egy Budapesten lakó nézőnek is izgalmas lehet:

Hotel Moments Budapest
Az új négycsillagos szálloda történelmi, XIX. század végi épülete az Andrássy úton, Budapest legszebb sugárútján található, közelben az Operaházzal, a Bazilikával, valamint számos lenyűgöző nevezetességgel. A Hotel Moments Budapest 99, egyedi stílusban berendezett, 3 különböző kategóriájú szobával rendelkezik. A tágas, nyáron kényelmes teraszos reggeliző étterem gazdag, helyben készített büfékínálattal, valamint a modern és stílusos Bistro Fine étterem a hazai és nemzetközi konyha különlegességeivel, illetve egyedülálló borkínálattal várja a szálloda lakóit és a budapestieket egyaránt. További információ >>>


Buddha Bár Hotel Budapest Klotild Palace
A hotel a belváros szívében az új és a régi Váci utca találkozásánál helyezkedik el. Hosszú utat bejárva, és mindezalatt meghódítva a világ számos részén az igényes és exkluzív vendéglátásra nyitott közönséget immáron Budapesten is átélhetjük a Buddha-Bar élményt. A maga nemében egyedülálló és méltán büszke koncepció a város szívében, a Klotild Palotában öltött testet. A Buddha-Bar választékos, ázsiai-koloniális dizájnja modern jegyeket is magán hordoz miközben egyesíti magában egy hotel, két étterem, egy spa és egy exkluzív szórakozóhely összes előnyét. További információ >>>


Ha lemaradtál az adásról és kíváncsi vagy az exkluzív budapesti hotelekre, akkor most visszanézheted az RTLMost!-on.

Vasárnap kiderül, hogy melyik hotel lett AZ ÉV HOTELE 2017-ben és ki nyerte a fődíjat

Múlt vasárnap 12:00-kor véget ért AZ ÉV HOTELE 2017. közönségszavazás döntő szavazása. A voksolás végeredményét pedig a most vasárnapi adásunkban mutatjuk be az RTL Klubon 12:20-kor, amikor kiderül az is, hogy ki nyerte a szavazók közül a fődíjat, az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2017. díjat elnyert szállodába.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!
AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek a voksolók, a sorozat végén pedig egy egyhetes pihenést sorsolunk ki AZ ÉV HOTELE címet elnyert

Tippek az utazáshoz

Utazzitthon.hu tipp: Ha nem szeretnél hosszú időt eltölteni a több száz akciós ajánlat végig olvasásával, használd a szálláskereső programot! 

Suzuki tipp: Esőben, havazásban és ködben is mindig tartsd be a követési távolságot, mert pillanatok alatt történhet baleset. Ha a rossz időjárási körülmények között nem vezetsz magabiztosan, inkább húzódj félre! 

 
 
[1069]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x