HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-06-18
Címlap / Ajánló / Egy visegrádi szálloda kapta a legtöbb szavazatot a Budapest környéke régióban

Egy visegrádi szálloda kapta a legtöbb szavazatot a Budapest környéke régióban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-06-18

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson a Budapest környéke régióban a visegrádi Hotel Silvánus**** lett A HÓNAP HOTELE a szavazatok több mint 50%-ával. Második a ráckevei Duna Relax & Event Hotel****, harmadik a fenyőharaszti Fenyőharaszt Kastélyszálló****.  

 
AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson a Budapest környéke régióban a visegrádi Hotel Silvánus****  lett A HÓNAP HOTELE. A szálloda a szavazatok közel felét zsebelte be. Ezzel az eredménnyel megelőzte a második helyen végzett ráckevei Duna Relax & Event Hotel****-t és a harmadik helyre befutó fenyőharaszti Fenyőharaszt Kastélyszálló****-t. Míg előbbi a voksok közel egyharmadát, addig utóbbi a szavazatok 16%-át szerezte meg. A Budapest környéke régióból tehát a visegrádi Hotel Silvánus****csatlakozhat a további hat régió győzteséhez.

A Hotel Silvanus**** a 352 méter magas Fekete hegyen, Visegrád fölött, a Fellegvár romjainak közvetlen szomszédságában található. A hotel ablakaiból lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunakanyarra. A kellemes családias szobák egy része a Dunakanyarra, másik része az erdőre, harmadik része pedig a Fellegvárra néz. A hotelben hat konferenciateremet alakítottak ki, mely alkalmas kisebb-nagyobb családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartására. A szálloda wellness részlegének beltéri és kültéri medencéi tökéletes helyszínként szolgálnak családosok és fiatal párok számára is, akik a csobbanás után a szaunában, a kandallós relax szobában vagy egy masszázságyon pihenhetnek. A hotel éttermében pedig mindig az évszaknak megfelelő menükínálat vár mindenkit, na meg persze az a páratlan panoráma.


Végleges a mezőny, megvan AZ ÉV HOTELE közönségszavazás hét döntőse

2018. júniusa és decembere között szavazataitokkal minden hónapban egy-egy magyarországi régió szállodáinak legjobbjairól dönthetettek. Decemberrel meglett a hetedik hotel is, így a döntő már végleges, azaz AZ ÉV HOTELE szavazás végső mezőnye kialakult.

Januárban kiderül, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE

AZ ÉV HOTELE megválasztására 2019. január 6-20. között kerül majd sor. Az RTL Klub-on január 6-án újra megnézhetitek az első három, 13-án pedig a további négy régió nyertesét. Egyetlen egy szavazatodat ebben a két hétben adhatod majd le AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán. Voksolni érdemes, mert a szavazók között kisorsolnak hat döntős hotelbe szóló wellness hétvégét és a főnyereményt is, ami nem más, mint egy egyhetes pihenés AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában.

Vess egy pillantást a 2018-as év régióijának legjobbjaira, ezek a szállodák indulnak majd AZ ÉV HOTELE döntőjében:

1. Alföld: Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, Debrecen
2. Kis-Balaton és környéke: Park Inn****, Zalakaros
3. Északkelet-Magyarország: Hunguest Hotel Palota****, Miskolc-Lillafüred
4. Észak-Dunántúl: Spirit Hotel Thermal Spa*****superior, Sárvár
5. Balaton: Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred
6. Dél-Dunántúl: Puchner Kastélyszálló****, Bikal
7. Budapest környéke: Hotel Silvanus****, Visegrád

AZ ÉV HOTELE szavazás végeredményére a 2018. január 27-i adásban derül majd fény, ekkor derül ki az is, hogy ki az a szerencsés szavazó, aki megnyeri a fődíjat.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.Rendezvénynaptár 
 
[ 631 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x