HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-12
Címlap / Ajánló / Nemzetközi Könyvajándék Nap - kapni, adni jó!

Nemzetközi Könyvajándék Nap - kapni, adni jó!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-12

Február 14. nem csak a szerelmesek ünnepe. Világszerte ezen a napon ünneplik a Nemzetközi Könyvajándék Napot, s e kezdeményezés legfőbb célja nem más, mint növelni a gyerekek hozzáférési lehetőségét a könyvekhez, szorosabbá tenni a gyermekek és a könyvek barátságát.  

 

A Könyvajándék Nap életre hívóinak szíve akkor lenne maradéktalanul boldog, ha e napon minden gyermek egy ajándékkönyvvel a kezében, azt olvasva vagy meséjét hallgatva merülhetne álomba.

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár egy könyvajándék polc felállításával teremti meg az ajándékozás lehetőségét 2019. február 14-én, csütörtökön. A könyvtár földszintjén található polcra ezen a napon bárki helyezhet el olyan új vagy jó állapotú használt könyvet, amelyet jó szívvel elajándékozna, s minden ajándékozó maga is választhat a polcról, ha megtetszik neki valamelyik kötet.

A könyvajándékozásban kortól függetlenül bárki részt vehet, így nálunk nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is tartogat meglepetést ez a két nap. Természetesen a könyvekben pici ajándékok, üzenetek is megbújhatnak, így bárki személyessé teheti az ajándékozást.

Adj egy könyvet, s kapsz egy könyvet! Mert kapni jó, de adni is.  
 
[ 594 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x