HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-08-26
Címlap / Ajánló / Nemzetközi Könyvajándék Nap - kapni, adni jó!

Nemzetközi Könyvajándék Nap - kapni, adni jó!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-08-26

Február 14. nem csak a szerelmesek ünnepe. Világszerte ezen a napon ünneplik a Nemzetközi Könyvajándék Napot, s e kezdeményezés legfőbb célja nem más, mint növelni a gyerekek hozzáférési lehetőségét a könyvekhez, szorosabbá tenni a gyermekek és a könyvek barátságát.  

 

Rendezvénynaptár
A Könyvajándék Nap életre hívóinak szíve akkor lenne maradéktalanul boldog, ha e napon minden gyermek egy ajándékkönyvvel a kezében, azt olvasva vagy meséjét hallgatva merülhetne álomba.

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár egy könyvajándék polc felállításával teremti meg az ajándékozás lehetőségét 2019. február 14-én, csütörtökön. A könyvtár földszintjén található polcra ezen a napon bárki helyezhet el olyan új vagy jó állapotú használt könyvet, amelyet jó szívvel elajándékozna, s minden ajándékozó maga is választhat a polcról, ha megtetszik neki valamelyik kötet.

A könyvajándékozásban kortól függetlenül bárki részt vehet, így nálunk nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is tartogat meglepetést ez a két nap. Természetesen a könyvekben pici ajándékok, üzenetek is megbújhatnak, így bárki személyessé teheti az ajándékozást.

Adj egy könyvet, s kapsz egy könyvet! Mert kapni jó, de adni is.  
 
[ 542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x