Az új kedvenc az új kedvencünk
Címlap / Ajánló / Az új kedvenc az új kedvencünk

>

Az új kedvenc az új kedvencünk

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-12

Vajon hogyan kell megtanulni a tudatos álmodást? És hogyan borítsd fel vele az idő síkját és a történelmet? Lina R. Breitkreutz Az új kedvenc című könyvéből kiderül.  

 

A szerzőnek gyerekkori álma volt, hogy íróvá váljon... a sors azonban először ezt másképp gondolta, és csak 35 évesen, amikor kiköltözött Németországba, nyílt rá lehetősége Lina R. Breitkreutznak, hogy teret engedhessen ennek a "hóbortnak".

Az új kedvenc című könyv először  kosztümös kalandregénynek indult, de még a tervezés szakaszában rájöttem az írónő, hogy ennél többet szeretne kifejezni. Az egész alapötletet átgyúrta azzal, hogy a tudatos álmodás lett a fő vezérfonala a történetnek, összemosva a századfordulós évek hangulatát a jelenünk pörgésével.A tudatos álmodás témája egy barátnőjével beszélgetve merült fel, szinte véletlenül. Első gondolatra teljesen lehetetlennek tűnt ezt beletenni a könyvbe, de Linának épp ezért tetszett meg annyira az ötlet. A tudatos álmodásban otthonosan mozog, kiskorában rendszeresen irányította az álmait, nem volt nehéz számára feldolgozni a valós tapasztalásokat.

A tudatos álmodással kapcsolatos kutatások nagyon gyerekcipőben járnak még, hiszen a tapasztalásokat elég nehéz értelmezni. Az írónő úgy látja, ez a titokzatosság, a fikció, és a, hogy sokan szeretik a századfordulós hangulatot, életformát, önmagukban is érdekessé teszik a könyvet, különösen annak tükrében, hogy a történet esélyt ad a kérdésre: vajon mi mit is tennénk a főszereplő helyében?

Lina R. Breitkreutz Facebook oldalát itt találod! 

 

 

 
 
[ 599 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x