Márton-napi libás-zöldséges ragu
hirdetés
Címlap / Asztalra / Márton-napi libás-zöldséges ragu

Márton-napi libás-zöldséges ragu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-13

Aki Márton napján libát nem eszik, az egész évben éhezik! - tartja a néphiedelem. De ha másért nem, akkor azért együk, mert finom!  


Rendezvénynaptár


Hozzávalók:

1 nagy fej hagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
25 dkg zöldborsó
30-40 dkg libamáj (kapható kevésbé drága, nem hízott fajta is, ehhez tökéletesen megfelel)

bors
majoranna
1 kis doboz paradicsompüré
1 ek. libazsír

Elkészítése: 

A hagymát apróra vágom, a paprikát és a paradicsomot is kis darabokra. A libazsíron megpárolom a hagymát és a paprikát, majd mikor már kicsit puhult, a paradicsomot is.

Ezután a libamájat vágom kis darabokra. A zöldséges raguhoz adom a borsót és a paradicsompürét, ízesítem sóval, borssal és majorannával. Mikor már majdnem kész a borsó, akkor teszem bele a májat, és azzal készre főzöm.

Köretként rizst vagy bulgurt ajánlok hozzá.

 




 
 
[ 3605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x