Márton-napi libás-zöldséges ragu
Címlap / Asztalra / Márton-napi libás-zöldséges ragu

Márton-napi libás-zöldséges ragu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-14

Aki Márton napján libát nem eszik, az egész évben éhezik! - tartja a néphiedelem. De ha másért nem, akkor azért együk, mert finom!  

 



Hozzávalók:

1 nagy fej hagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
25 dkg zöldborsó
30-40 dkg libamáj (kapható kevésbé drága, nem hízott fajta is, ehhez tökéletesen megfelel)

bors
majoranna
1 kis doboz paradicsompüré
1 ek. libazsír

Elkészítése: 

A hagymát apróra vágom, a paprikát és a paradicsomot is kis darabokra. A libazsíron megpárolom a hagymát és a paprikát, majd mikor már kicsit puhult, a paradicsomot is.

Ezután a libamájat vágom kis darabokra. A zöldséges raguhoz adom a borsót és a paradicsompürét, ízesítem sóval, borssal és majorannával. Mikor már majdnem kész a borsó, akkor teszem bele a májat, és azzal készre főzöm.

Köretként rizst vagy bulgurt ajánlok hozzá.

 






 
 
[ 3277 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x