HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-12-13
Címlap / Asztalra / Pulykaszárny contadina módra

Pulykaszárny contadina módra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-12-13

Az Etna Ristorante & Pizzeria séfje, Ariano Sergio az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy pulykaszárnyat készített contadina módra. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes, mégis egyszerű vacsorát a családnak? Akkor nézd meg Arianio receptjét és videóját, majd irány a konyha!  

 

Rendezvénynaptár

Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/hirdetes/hirdetes_rendezvenynaptar.php on line 30
Előkészítés: 15 perc
Elkészítés: 40 perc



Hozzávalók:

1 db vöröshagyma
2 db kaliforniai paprika
2 ek barna cukor
4 db Gallicoop pulykaszárny
Bonduelle Gold Chili
Bors
Rozmaring

Száraz fehérbor
Vénusz margarin

Elkészítés:

Egy serpenyőben tesszük a Vénusz margarint és felolvasztjuk. A Gallicoop pulykaszárnyat egy erős mozdulattal kettévágjuk, beirdaljuk, és a forró margarinon lepirítjuk. Amíg sül a hús, félkarikákra vágjuk a hagymát, csíkokra a paprikát, hozzáadjuk a húshoz és összesütjük. Arra kell odafigyelnünk, hogy a paprika levet eresszen, hogy annak az íze átjárhassa a húst. Sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezzük, és felöntjük fehérborral. Hozzáadjuk a Bonduelle Gold Chili, chilis csemegekukoricát és összepároljuk. Ha elforrt a bor, megszórjuk barnacukorral, ezzel karamellizáljuk az ételt. Tányérba szedjük, díszítjük.






 
 
[739]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 




 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x