HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-12-13
Címlap / Asztalra / Pulyka alsócomb almás-hagymás raguval

Pulyka alsócomb almás-hagymás raguval

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-12-13

A Junior Vendéglátó vezető séfje, Nagy Balázs az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy Pulyka alsócombot készített almás-hagymás raguval. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg a séf receptjét és videóját, majd irány a konyha!  

 

Rendezvénynaptár

Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/hirdetes/hirdetes_rendezvenynaptar.php on line 30
Előkészítés: 15 perc
Elkészítési idő: 120 perc


Hozzávalók:

• 1 kg Gallicoop pulyka alsócomb
• 6 fej vöröshagyma
• 5 nagyobb alma
• Vénusz étolaj
• 3-4 szál rozmaring
• Kotányi steakbors
• tengeri só
• petrezselyem
• méz

Elkészítés:

A Gallicoop pulyka alsócombot sózzuk és jól bedörzsöljük Kotányi steakborssal. Mellé tesszük a rozmaringot, meglocsoljuk Vénusz étolajjal, felöntjük vízzel és 2 órára, 180 C°-os sütőbe tesszük. Amíg a comb sül elkészítjük hozzá az almás-hagymás ragut. A meghámozott almát kockákra, a hagymát négybe vágjuk és forró Vénusz étolajon, körülbelül 10-12 perc alatt készre pároljuk. Friss madársalátával tálaljuk.






 
 
[618]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 




 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x