Olaszos pulyka céklás rizottóval
Címlap / Asztalra / Olaszos pulyka céklás rizottóval

Olaszos pulyka céklás rizottóval

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Villa Bagatelle szakácsa, Prokaj Kálmán az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy Olaszos pulykát készített céklás rizottóval. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg a séf receptjét és videóját, majd irány a konyha!  

Előkészítés: 5 perc
Elkészítési idő: 30 perc



Hozzávalók:

• 60 dkg Gallicoop pulyka apróhús
• 5 dkg Vénusz margarin
• 30 dkg rizottó rizs
• 20 dkg póréhagyma
• 0,5 dl Vénusz étolaj
• 40 dkg cékla
• 1 csokor petrezselyem
• 1 dl fehérbor
• Kotányi olaszos fűszerkeverék
• egész kömény
• tengeri só

Elkészítés:

A meghámozott céklát főzőedénybe tesszük és Kotányi egész köménnyel puhára főzzük. A Gallicoop pulyka apróhúst Kotányi olaszos fűszerkeverékkel fűszerezzük, majd forró Vénusz étolajon kisütjük. Az üvegesre pirított rizottó rizst felöntjük a cékla főzőlevével. Arra kell odafigyelnünk, a rizottó készítése közben, hogy folyamatos keverés mellett, annyi folyadékot adjunk hozzá, amennyit a rizs felvesz. Ezután nincs más dolgunk, mint hozzáadjuk a Vénusz margarint, a fehérbort, a kockákra vágott céklát és amikor a rizottó is elkészült a hús mellé tálaljuk.
 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2394 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x