Királyi fogások: Abált tyúkfi cipóban sütve, bíbor lében...
Címlap / Bulira / Királyi fogások: Abált tyúkfi cipóban sütve, bíbor lében

Királyi fogások: Abált tyúkfi cipóban sütve, bíbor lében

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Az zsemlesütő Gáspár módjára cipóban sütkérezett abált tyúkfi, bíbor lével feladván 

 

Hozzávalók:
1 db kopasztott tyúkfi
1 cs. sárgarépa
1 cs. petrezselyem gyökér és zöld
Gondolatnyi só, bors
Babérlevél
Fokhagyma
Mogyoró hagyma
Kevés gyömbér

A tésztához:
2 kg liszt
1 cs. élesztő
1 l víz

4 db tojás

A bíborléhez:

Áfonya facsart leve
Szegfűszeg
Fehérbor
Mézeskalács
Fahéj

A recept elkészítési módja titkos, így csak Nagyszakácsiban kóstolható meg, természetesen a hozzávalók ismertek, így odahaza megpróbálkozhatunk a csodás fogás elkészítésével.

(A receptet köszönjük Semofcsán Róbert királyi szakácsnak)

www.nagyszakacsi.hu






 
 
[ 1288 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x