Munkát keresel? Válassz horoszkópod, vagy kézírásod szerint!

Ha éppen munkát keresel, akkor neked fontos lehet, hogy tudd; - Mikor jó? Vagy éppen, hogy ez lesz-e álmaid melóhelye... Ezekre az egészen személyes kérdésekre ad választ az asztrológia és/vagy a grafológia. Nem kell félned tőle, fordíthatod a magad javára!

A "melószkópod" mindig segít ...
A HarmoNeten minden héten hétfőn megtalálod ingyenes "melószkópodat", ez mindig segít, mondja Kunsay Melinda, asztrológus. A HR osztályokon, a kiválasztásban ritka dolog, hogy asztrológus véleményét kérik, de az egyáltalán nem ritka, hogy kisebb vállalkozások vezetői a kulcspotícióba kerülő személyeket asztrológusuk segítségével összehasonlíttatják magukkal. Ez már nem a kiválasztás, inkább a munkatársak megtatása, a hosszú távú motiválás érdekében történik.

Az asztrológiai elemzésben ugyanakkor kiderül, hogy egy adott munkakört hosszabb, vagy rövidebb távon tud betölteni valaki, de még az is látszik, hogy lesz-e gondja főnökeivel, vagy valamely kollégával. A pénzügyi törekvések alakulása is látszik képletünkből, tehát annak, aki munkát keres, vagy éppen egy új állás elvállalásának küszöbén áll, érdemes kikérnie az asztrológus véleményét.

Eszembe jut egy nagyon magas beosztású úr kérdése - mondja Melinda - aki arra volt kiváncsi, váltson-e munkahelyet. A képletéből egyértelműen látszott, hogy ennek nincs most itt az ideje, de az új ajánlat minden szinten vonzó volt. Az úr végül maradt a székében, és körülbelül félév múlva hívott telefonon; a cég, ahová végül nem ment át, kevesebb mint egy éves működése alatt tönkrement.

A kézírásod nem fordulhat ellened!
Ezzel nyugtatja meg a HarmoNet olvasóit Gáspár Katalin grafológus. A grafológia nem fegyver a munkavállaló ellen, hanem egy lehetőség arra, hogy mindenki a saját helyét foglalja el. Általában a fontosabb pozíciókban kérik a grafológus segítségét, és az Ombudsmann 1998-as állásfoglalása szerint kötelesek annak tartalmát a munkavállalóval is megosztani.(Ez történhet szóban, vagy írásban.) Ha valaki nem biztos abban, hogykézírása alapján alkalmasnak tartják-e a megpályázott állásra, ahol várhatóan grafológiai vizsgálat is lesz, annak ingyenes lehetősége van arra, hogy kézzel írt motivációs levelét minősíttesse a grafológussal.

Ingyenes önéletrajz minősítéshez kattints ide >>> 

Jó vezető leszek-e?
Az asztrológia és a grafológia is főleg akkor kerül a kiválasztás folyamatába, ha a munkát adó szeretne megbizonyosodni döntéséről, vagy ha a munkavállaló maga szeretne megerősítést kapni arról, hogy mefelel-e a kívánt posztra. A leggyakoribb kérdés, hogy alkalmas-e vezetőnek? Ebben segít a www.grafologus.hu oldalon elérhető ingyenes, vezetői képességeket vizsgáló grafológiai teszt (IDE kattintva elérhető>>>)

Tanácsadóink továbbra is várják kérdéseiket a munkavállalás témájával kapcsolatban >>>