Kenyérre kenhető libás finomság

Finom, fűszeres, egészséges kenyérre való adalékok nélkül! Akár reggelire, akár vacsorára vagy éppen szendvicsbe csomagolva!

Házi libamájas

4 személyre:

60-70 dkg libamáj(ehhez az ételhez nem szükséges feltétlenül hízott libamájnak lennie, olcsóbban hozzájuthatunk társához)
1 fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
bors, majoranna, libazsír

Az apróra vágott hagymát kevés libazsíron megpárolom, hozzáadom az összetört fokhagymát. Egy másik edénybe annyi libazsírt teszek ami kb félig ellepi a májat és megsütöm benne. Ha kész egy mélyebb edénybe teszem, hozzáadom a párolt hagymát, borsot, majorannát és 2-3 kanál libazsírt. Botmixerrel összetöröm, ha túl sűrű még egy kis zsírt adhatunk hozzá. Fűszerezés ízlés szerint történik, sózni csak a végén szabad.

Friss kenyérrel vagy pirítóssal finom vacsora!

Mellé egy ízletes saláta és máris komplett a vacsora>>