Ha tangát visel a férfi, hanyatt-homlok menekülj!

Csak ámulunk és bámulunk, hogy milyen sokféle alsó bukkanhat elő a hálószoba fülledt félhomályában egy pasi farmernadrágjából. Szemrevételezzük hát az alsónemű-fazonokat és tulajdonosukat!

A Boxer-típus
Ők a mi kedvenceink. Hiszen mi másról is szólna a boxer viselés, mint a maximális kényelemről, lazaságról. A boxeres pasik könnyedek, vidámak, ugyanakkor nem túlságosan harsányak. Szeretnek utazni, semmi nem tartja őket vissza az élet élvezetétől.

A Sportalsó-fazon
Ők a szégyenlős és visszafogott pasik táborába tartoznak, akik nem szeretik a túlzott alsó-szabadságot, viszont biztonságot ad nekik a tudat, hogy minden a helyén van. Figyelem! A nők hajlamosak kisöcsikeként közelíteni feléd, ha meglátják rajtad ezt a szerelést! Esetleg neked szegezhetik a kérdést, hogy apukádtól vetted-e kölcsön ezt a darabot?

Vajon tényleg ő az igazi? Látogass el szerelmi jósdánkba a válaszért!>>

A Szervező
A boxer sportalsók viselői igazán összeszedettek, kiváló szervezők, rendkívül fegyelmezettek és a társaság központi emberei. Szeretik jól érezni magukat, és szeretik, ha mások is jól érzik magukat a társaságukban.

Férfi-tanga-figura
Igazán nyitott és társaságkedvelő pasassal van dolgod. De biztos ő kell neked? Te magad is észreveheted, hogy sokszor már-már a magamutogatás felé hajlik az illető viselkedése. Nem véletlen: gyanítható, hogy hajdanán ő lehetett az osztály bohóca. Ha ezt a típust kedveled, akkor jó helyen jársz, de ha a hideg ráz ettől a személyiségtől, ne vesztegesd rá az időd!Hanyatt-homlok menekülj a kivillanó tanga láttán!

Alsó nélküliek
Igen, vannak, akik hanyagolják az alsóneműt a ruhatárból, és ahogy a jó Isten megteremtette őket, csupaszon rántják magukra a nadrágot. Hmm. Szexinek találod?
Vannak, akik kifejezetten igénytelennek titulálják ezt a lazaságot, s az is előfordulhat, hogy rásütik a bélyeget: ez a fickó nem szeret mosni..

Mi pedig borzongva gondolunk bele a nemes testrész és a cipzár véletlen találkozásából fakadó balesetekbe.

Ma milyen bugyi van rajta? Eláruljuk, mire számíthatsz nála! >>

-kv-