include("include/median_1.php"); ?>
Hozzávalók:
1 kefír
fél dl tej+cukor+fél kocka élesztő (felfuttatn)
fél dl olaj
1 tojás (ki is maradhat, úgy is jó a tészta)
40-45 dkg liszt(figyelni kell a tésztát, mert a kefír sűrűségétől is függ, ha kell tegyél még hozzá lisztet)
1 kk. só
oregano, bazsalikom
A szósz: 1 kis doboz paradicsompüré, só, oregano, bazsalikom, bors. Összekeverem és kész!
Elkészítése:
Összegyúrom, egy órát kelesztem. Ha kész, két részre szedem. Az egyiket szintén kétfelé szedem, és pizza nagyságú köröket nyújtok belőle. Az egyik lapot megkenem a szósszal, és ráteszem a másik lapot.
Így együtt tekerem fel, és vágom 6 részre. Kivajazott tepsibe teszem. Ugyanígy megcsinálom a másik adag tésztát. A tetejét tojással megkenem, és sajtot szórok rá.
180 fokon sütöm, kb. addíg, míg a sajt meg nem pirul.
[kapcsolodo_cikkek]