Hapci naptár

Mit jelent ha most tüsszentettél? Asztrológiai hapci-naptárunkból megtudhatod! Pillants a naptárra és az órádra, majd egyszerűen nézd meg, mit jelent a tüsszentésed! Jó szórakozást és természetesen; EGÉSZSÉGEDRE!

Ha érdekel, mit jelent a mai tüsszentésed, nézz az órádra és kattints a mai nap kártyájára!

 

Egy hapcizás: Megerősítés, „rátüsszentés” arra, amiről épp szó volt.

Két hapcizás: Valami nem tetszik neked azzal kapcsolatban, amiről épp beszéltek.

Három hapcizás: A „magyar igazság” valóra váltja azt, amiről éppen szó van vagy amire gondolsz. Akár jó, akár rossz!

Hapci roham: „Allergiás vagy” a témára, vagy arra, ami körülvesz! Jelzi, hogy változtass.

Visszafojtott tüsszentés: Ellenségeid gondolnak rád, pletykálnak rólad, cselekedeteidet gátolják a külső erők.

Nagy zsebkendő teszt – tüsszents bele, majd mi elemezzük >>>

A tüsszentés és az illem
Gyorsan jövő inger, amit a közhiedelem szerint nem, vagy nagyon nehezen lehet elfojtani. Az emberi szervezet természetes védekezését jelenti, hiszen a tüsszentés közben nagy sebességgel távozó levegő a légutak alapos tisztítását szolgálja. Általában a légutak irritációjára adott természetes válaszreakció.

Amennyiben nem sikerül visszafojtani, az orra és a szájra szorított zsebkendővel a hang és a mozdulat illedelmességből  tompítható.

Illik a tüsszentést a tüsszentő egészségére kívánni, ám feltűnés nékül. A magyar „Egészségére” kívánsággal egyenértékű angolul a „Bless you”, németül a „Gesundheit”.

Társaságban a tüsszentő közvetlen környezetéből várható csak el az egészségére kívánás, és mindig a társasági alkalmat – társalgást, előadást – legkevésbé zavaró módon, halkan, gesztust jelző odanézéssel és fejbiccentéssel. Távolabb ülőktől, állóktól a tüsszentés puszta észrevételezése és szükségtelen.

Illetlen a tüsszentéssel viccelődni, és a klasszikus jókívánság helyett valami modoros, vagy humorosnak vélt, netán politikai kívánságot mondani. (Szebb jövőt; Úgy legyen; Nagy Magyarországot; stb. ...)  Ugyancsak nem illik kiabálva az egészségére kívánni valakinek, és rossz ómen azonnal az egészsége felől érdeklődni.

Képek forrása: piqs.de

Hétfő

Asztrológiai ura a Hold
Színe a fehér és az ezüst

A hétfő tevékenységei
A családdal, házzal, tevékenységekkel kapcsolatos dolgok, a befogadás, a női odaadás, a barátnőkkel való találkozás, a gyermek-anya nap.

Tüsszentésre ébredsz hajnalban
Ha van gyereked, nézd meg – ez jelzés lehet az édesanyáknak! – minden rendben van-e vele. Egyébként kissé nehezebb lesz elaludnod, rossz gondolatok forognak a fejedben. Segít a relaxáció.

Ha ma délelőtt tüsszentesz (ébredéstől 12-ig)
A most kezdeményezett dolgok, tervek sikerülnek. A barátok segítségére számíthatsz. Könnyebben szabadulsz meg a gondoktól, mint máskor.

Ha dél és kettő közt tüsszentesz
Amibe belefogtál, sokkal könnyebben valósul meg –a mai tevékenységeidet siker kíséri. A barátok aktívan melletted állnak, meg tudod oldani a gondokat.

Ha kettőtől elalvásig tüsszentesz
Amibe fogtál, akadályba ütközhet, a tevékenységeket nehezítő erők akadályozzák. A barátok hátat fordítanak neked.

Ha tüsszentésre ébredsz éjfél előtt
Ez a tüsszentés nagyszerű új kapcsolatot jósolhat, vagy a meglévő kapcsolatodban kapcsolati konfliktust.

Még több horoszkóp >>> 

Kedd

Asztrológiai ura a Mars
Színe a vörös

A kedd tevékenységei
Aktív tevékenységek, szex, mély erotika, sport, aktív tánc, varrás, darabolás (például húsvágás), mindenféle harc.

Tüsszentésre ébredsz hajnalban
Bújj oda a kedvesedhez és cirógasd fel egy kis huncutkodásra. (Ha szóló vagy, kattints IDE és változtass ezen a dolgon! >>> ) Ha más természetű intim szórakozás jutna eszedbe, csak rajta! Ha ehhez sincs kedved, legalább edzeni, vagy kocogni menj le hajnalban!

Ha ma délelőtt tüsszentesz (ébredéstől 12-ig)
Könnyebben megharcolsz az igazadért, de sokkal könnyebben is keveredsz konfliktusba, mint egyébkor. Bármilyen tettleges aktivitásba kezdhetsz, ebben sikereket érhetsz el, de a passzív jellegű tevékenységekben jöhet a pechsorozat.

Ha dél és kettő közt tüsszentesz
Ha bármilyen küzdelmes ügyed van, akkor rajta, vágj neki most! Egyébként legyél óvatos, mert a tettlegesség időszaka van. Vigyázz testi épségedre, most ne kezdj sportba, mozgásba, és ne menj forgalmas utakra, ne vezess!

Ha kettőtől elalvásig tüsszentesz
Ha mozogni van kedved, most nagyon alkalmas az idő. Alkalmas percek bevásárlásra, de ne vigyél magaddal senkit, akivel összevesznél, és kíméld a pénztárosokat! Menj el táncolni!

Ha tüsszentésre ébredsz éjfél előtt
Lehetőség egy kis erotikára. Ha nincs hozzá kedved, akkor kérj egy jós-álmot párkapcsolati kérdéseidet illetően. Ma be fog jönni!

Még több horoszkóp >>> 

Szerda

Asztrológiai ura a Merkúr
Színe a pasztell árnyalatok

A szerda tevékenységei
A remek üzletek, a kiváló kommunikáció, a tanulás, a vizsgák – de negatív esetben a veszteségek, lopások ideje is. Ma menj könyvtárba, kezdhetsz tanfolyamot, új olvasmányt. Tartósíts, és készíts ma gyógyító szereket, főzeteket, foglalkozz gyógynövényekkel, gyógyteákkal.

Tüsszentésre ébredsz hajnalban
Ha nem tudnál visszaaludni, fogj egy jó könyvet a kezedbe. Sorsdöntő iránymutatást adhat a könyv egy sora!

Ha ma délelőtt tüsszentesz (ébredéstől 12-ig)
Jelzi, hogy most kezdhetsz bármilyen kommunikációval, beszéddel, üzlettel kapcsolatos dologba. Ha betegség az oka a tüsszögésnek, ma duplán hatnak a természetes szerek (Azért nézd meg a Hold állását is!) Sikerülnek a vizsgáid, és foglalkozhatsz pénzzel is!

Ha dél és kettő közt tüsszentesz
 Az éppen folyó vizsga, vagy üzlet sikerére tüsszentettél, ha már benne vagy, legyen kitartásod, ne kapkodj össze-vissza!

Ha kettőtől elalvásig tüsszentesz
Most már ne kezdj bele új dologba – csak ha éppen este van az új tanfolyam, vagy kurzus, abba! – inkább próbáld élvezni a nap termését. A délutáni tüsszentés „elfújja” az üzletet. Olvasgatni azért jó lehet.

Ha tüsszentésre ébredsz éjfél előtt
Pénzügyekkel kapcsolatos jósálmot kérhetsz sikerrel. Ha hármat tüsszentesz, akkor nagy pénz áll a házhoz!

Még több horoszkóp >>> 

Csütörtök

Asztrológiai ura a Jupiter
Színei az erős, élénk színek, ibolyakék

A csütörtök tevékenységei
Mindenféle hivatalos ügy, üzleti tárgyalások, banki és egyéb ügyintézések napja. Ma érdemes társaságba menni, barátokkal kapcsolatot tartani. 

Tüsszentésre ébredsz hajnalban
Álmaid beteljesülnek. Emlékszel az álmodra?

Ha ma délelőtt tüsszentesz (ébredéstől 12-ig)
Sikert sikerre halmozol, szinte bármibe belefogsz, az most összejön.

Ha dél és kettő közt tüsszentesz
Az időszak főleg a pénzügyek, bankügyek területének kedvez.

Ha kettőtől elalvásig tüsszentesz
Ha tudsz, menj barátok közé, társaságba, nagyszerűen érezheted magad. Viszont most már ne kezdj új ügyintézésbe, csak zárd le amit elkezdtél. Az új tevékenység most már „csütörtököt mond”.

Ha tüsszentésre ébredsz éjfél előtt
Álmod valóra válik. Ha most meditálsz és valamely vágyadra „programozol” akkor erre megnövekszik az esély. Agykontrollosok előnyben

Még több horoszkóp >>> 

Péntek

Asztrológiai ura a Vénusz
Színe a rózsaszín

A péntek tevékenységei
 A szépségápolás, a kozmetikai jellegű beavatkozások, tevékenységek, valamint a művészetekkel, esztétikus dolgokkal való kapcsolat. Az édességek élvezete, a cukrászdák, csokoládéboltok felkeresésének napja.

Tüsszentésre ébredsz hajnalban
Hunyd be a szemed, majd gyorsan keress valami szépet, amire ránézel! Ha nem találsz ilyet, akkor gondolj valamilyen szép dologra. Ettől szép lesz a napod. (Ha csúnya, vagy lelkifurdalást ébresztő tárgyra néznél, akkor ez határozná meg napodat!)

Ha ma délelőtt tüsszentesz (ébredéstől 12-ig)
Az édességek most sokkal jobban esnek, és egy pici „bűnözés” még a fogyókúrádba is belefér, ha éppen most tüsszentenél. Ha bármi kreatív dolgot cselekszel, abban ma sikereket érhetsz el.

Ha dél és kettő közt tüsszentesz
 A tüsszentés „időjárást jelez”, másnapra esőt, vagy borúsabb időt jósolhat. Ha randizni akarsz, most van itt az ideje, hogy felhívd akit szeretnél.
(Ha még nincs kivel randiznod, ez a nap alkalmas a társkeresőkben történő regisztrálásokra, az sikert hoz! Próbáld meg! >>> )

Ha kettőtől elalvásig tüsszentesz
Alkoss valamit! Ha még nem járnál valamilyen hobby körbe, ez a nap kiváló lehet. Ha már jársz, válaszd ezt a pénteket. Menj most kaszinóba, a szerencsejátékokban sikered lehet. Vegyél lottót, sorsjegyet.

Ha tüsszentésre ébredsz éjfél előtt
Szerelmedben történő pozitív változás, új és boldog szerelem jóslata, boldogság, szerencse.

Még több horoszkóp >>>