David Beckham egy szál alsóban került az utcára

A szexi Armani alsóban feszítő David Beckham utcára került. Így már mindenki szemrevételezheti paramétereit.

Az első számú futball híresség Milánó utcáin is megcsodálható igen csak erotikus fehér Armani tervezte alsójában, pont a Férfi Divathéttel egyidőben.

Beckhamet 310 négyzetméteres poszteren tekinthetik meg a kíváncsiskodók, s nem csak Milánóban, hiszen pár héten belül szerte a világon ránk fog mosolyogni az isteni David.

Davidet egyébként valódi szexikonnak minősítette Armani mester, hiszen a sztár szerinte a modern férfiasság megtestesítője, az igazi sport hős, férj és apa egy személyben, ami nem rossz belépő a divatvilágba.

A fehér sportalsó azonban sokakban váltott ki élcelődést. Voltak, akik hangot is adtak kétkedésüknek, miszerint, túlzottan nagy benne Beckham férfiassága, ám Victoria, az ex-Spice Girls, rögvest férje védelmére sietett, s megnyugtatta a kétkedőket.
S mit mond a HarmoNet az ilyesfajta alsót viselő pasikról? Szerintünk ők bizony a szégyenlős és visszafogott férfiak táborába tartoznak, akik nem szeretik a túlzott alsó-szabadságot, viszont biztonságot ad nekik a tudat, hogy minden a helyén van. A nők azonban hajlamosak kisöcsikeként közelíteni, ha a pasin ilyen nacit pillantanak meg.
-kv-