Társkereső kisokos pasiknak

Ha nem bízol a spontán találkozásokban, és a netes társkereső mellett döntöttél, nem árt tudni, mire is érdemes odafigyelned. Randi tippek információra éhes pasiknak.

Őszinteség
Mint minden kapcsolatban, itt sem érdemes másnak látszani, mint akik vagyunk, mert a turpisság előbb-utóbb úgyis kiderül. Már hallottam néhány hölgyet panaszkodni, hogy a társkeresőre feltett fotón igencsak másképp nézett ki az illető úr az első randihoz képest. És természetesen nem kellemesen csalódtak.

Ezért nagyon fontos például, hogy a fényképed hasonlítson a valóságos külsődre, különben már az első alkalommal csalódni fog a hölgy, ami nem egy pazar indítás, és így nem lehet fényes jövője a kapcsolatnak. Egyébként érdemes a fotódat feltenni, mert a statisztikák szerint így sokkal többen fognak írni neked.

Akár itt is feltehetd a fényképedet, csak kattints és regisztrálj >>

Kommunikáció
Az első üzenet ne legyen túl hosszú, és ne a tragédiákkal kezdődjön. Ez nem azt jelenti, hogy életed borús oldalát el kellene hallgatni a későbbiek folyamán, de ne legyen mélabús színezete a kezdetnek. Egy kis humort bele lehet csempészni, a hölgyek nagyon értékelik a kiváló humorérzéket.

Ha egyszerre több partnerrel tartod a kapcsolatot, ments el minden üzenetet, hogy később ellenőrizni lehessen, hogy pontosan miről folyt a szó, nehogy ismétlésekbe bocsátkozz.

Mindig válaszolj olyan hamar, ahogy csak lehet. A másik félnek örömet okoz.

Légy udvarias és gyengéd
Igaz, hogy manapság már kiment a divatból, de a hölgyek mégis szeretik, ha a férfiak nem rontanak ajtóstól a házba. Nem kell rögtön a hölgy telefonszámát kérni, és randizni hívni. Ha már ezt a módot választottad társkeresésre, add meg annak lehetőségét, hogy minél jobban megismerkedjetek egymás értékrendjével, elvárásaival.

Légy nyitott
Ajánld fel, hogy feltehessen kérdéseket, és válaszolj őszintén. Ez a gesztus mindenképpen bizalmat szül, ami nem árt egy ilyen jellegű ismerkedésnél. Biztos lehetsz benne, hogy a hölgy is hasonlóképpen fog reagálni. 

Érdemes előre kigondolni a kérdéseket. Lehet, hogy még soha nem is töprengtél el azon alaposan, hogy melyek azok a tulajdonságok, melyek elengedhetetlenek számodra egy komoly kapcsolatban. Nos, itt az ideje, hogy összeírd, hogy feltehesd – kitűnő „szűrő”-ként működik.

HarmoNet-tipp: 6 titkos randi tipp- csajozásról pasiknak >>

Anyagi helyzet és pozíció
A férfiak szeretnek kérkedni anyagi helyzetükkel vagy betöltött pozíciójukkal. Nos, inkább ne tedd. A hölgyek általában nem ezt tekintik elsőrendű szempontnak, és lehet, hogy válaszra sem méltatnak egy olyan férfit, akinél ez a prioritás listán az előkelő első helyet foglalja el.

Hallgass a megérzéseidre
Igaz, hogy inkább a nők szokták a hatodik érzéküket használni, de érdemes „elővenni”. Segíthet abban, hogy kivel érdemes személyesen találkozni.

Kapcsolódó fórum a HarmoNeten >>

Révész Márta