Bográcsos finomság

Ezt a bográcsos ételt egy fiatalkori bocsrácsozáskor csináltuk, mindenki hozott valamit és ez lett belőle! Végülis semmi extra, de mégis nagyon finom!

Bográcsos finomság:

Hozzávalók: 2 nagy fej hagyma, 2 paradicsom, 2 fehér paprika,2 pritamin paprika, 4 db egész csirkecomb, 1 kg kockára vágott burgonya, só, bors, majoranna, pirospaprika, csípős paprikakrém, kevés olaj

Elsőként meggyújtjuk a tüzet, ez akkor jó már amikor csak kicsi a láng és sok a parázs. Ekkor a bográcsot fölé teszem, bele az olajat és a hagymát. Meghintem egy kis sóval és párolom, ezután hozzáadom a karikára vágott paprikát és paradicsomot. Jó puhára megpároljuk, ezután félrehúzom a bográcsot, ízesítem paprikakrémmel, pirospaprikával, majorannával, borssal és ha szükséges még sóval. Összekeverem és visszateszem a tűz fölé. Beleteszem a ketté vágott csirkecombokat, összekeverem és hagyom rotyogni. Amikor a csirke félig megfőtt beledobom a burgonyát és készre főzöm!

Friss kenyérrel tálalom, én jó csípősen szeretem, savanyúsággal!