5 pontos stratégia a narancsbőr elleni küzdelemhez

Sokan egyetlen, hatékonynak hitt módszerrel próbálkoznak, mások többet is kipróbálnak. Szalonokban, otthon, wellness szállodákban. Azonban gyakran rosszul döntünk.

Meg kell értenünk, hogy a színezékkel ellátott, méregtelenítő üdítő nem méregtelenítő, a méreganyagokkal dúsított gyógytermék pedig nem vitaminkészítmény, maximum közelíti azt!

A legnagyobb szépségproblémák egyike egyértelműen a narancsbőr kérdésköre.
A narancsbőr érdekes téma, nem egyenlő a kinyúlt száraz, ráncos, vagy petyhüdt bőrrel. A narancsbőr nevét  a valódi gyümölcsről kapta, amelynek héja göröngyös. Nem, egyáltalán nem visszatetsző, még anank ellenére sem, hogy sokan azt terjesztik róla, noha a gyümölcsön valóban jóval szebben mutat.


A narancsbőr nem betegség vagy komoly bőrelváltozás, hanem valójában egy raktár.

Méghozzá a felesleges só, cukor, méreganyagok raktározó helye. Igazából hálásak lehetünk érte, mivel a szervezetben leköti a bőr, és nem engedi szabadon keringeni. A bőr mindig elsődleges jelző. Az ekcéma bélproblémákat, a narancsbőr pedig, méreggel telítettséget jelez. Jelezheti a máj terheltségét is. A szervezetet ez a képződmény megszabadítja a magas vérnyomás, koleszterin problémájától, a háztartást így rakja rendbe.

A szervezet számára nem alapvető fontosságú, hogy szép legyen ellenben a helyes működésre törekszik, a szervezet ezért mindent kijavít. Ahogy a törést is kijavítja helytelenül forrasztva, ha nem figyelünk, vagy avatkozunk be egy műtéttel, a narancsbőrnél is figyelnünk kell a helyes irányú helyrehozásra, javítsuk a hibákat helyette!


A narancsbőr ellen egy módszer nem elég.
Ezt tisztázni kell, mivel a narancsbőr komplex probléma. Egyszerre párhuzamosan több színtéren is felveheted a kesztyűt, és megmutathatod, mit tudsz tenni a szervezetedért! Az alábbiakban egy 5 pontos ötlettárat adunk neked, hogy hatékonyan vedd fel harcot!
 1. Víz: Akár hiszed akár nem, mindent gyógyít. Az egyetlen univerzális gyógyszer. Napi 3 liter fogyasztása javasolt főleg, sószegény vizet igyunk. A víz fogyasztása rendszerben javasolt nem egyszerre bedöntve, hanem elosztva fél poharanként, egyszerre pár dl maximális mennyiséggel, így átmos, tisztít.
   
 2. A méregtelenítés: Só, cukor, fehérliszt, e betűk és segédanyagok. Egy hónapos étrendet állíts össze magadnak kedvenceidből, amely idő alatt ezeket kihagyod életedből. Kávé, feketetea csak mértékkel, max. napi egy csésze vagy ennyi sem javasolt! Fogyaszthatsz: kevés tejet, joghurtot, túrót, gyümölcsöket, zöldségeket, gabonaféléket. Egyesek javasolják a húst is. Ha őszinték akarunk lenni, akkor azonban a tetemeket kihagyjuk a felsorolásból! Minden állati hús, még ha kínai étteremben a vega kosztnál is találod a csirkét.

  HarmoNet tipp: 20 nap alatt 10 kilót fogyni! Tisztítókúrával>>>
   
 3. Torna: A méregtelenítés két úton történik, egyrészt a méreganyagok bevitelének megszüntetésével, másrészt a bent lévők kipucolásával. Ehhez béltisztítókúra ajánlott, léböjt, útifű félék, stb. ám a legjobb, ha az izzadás ősi módszerét választjuk e mellé. Az izzadás a sófeleslegtől, és rengeteg rossz anyagtól megszabadít, őseink kedvelték az izzasztókunyhós elvonulásokat épp ezért. A izzasztókunyhó az egyik legkiválóbb kipucolási lehetőség, ma szaunázhatunk illetve tornázhatunk. A torna átmozgatja az izmokat, inakat a bőr különböző rétegeit és e mellé izzaszt. Heti 5 nap mozogjunk napi legalább 40-50 percet! Ez heti két nap lehet egy kiadós séta is, a többi időben erősebb mozgásba kezdjünk. Torna után masszírozzuk is át a felületet.
   
 4. A cseppek: A méreganyagokkal átitatott krémek alig használnak éppen ez ellen a hatás ellen. Legjobb, ha az alábbi keverékből készítünk magunknak, és ezzel kenjük be az érintet testrészt minden nap, kétszer:

  70 ml Búzacsíra olaj
  Geránium 0. 5 ml-10 csepp.
  Mandarin héj 1 ml-20 csepp.
  Ligetszépe olaj 10 ml.
  Muskotályrózsa 10 ml.
  Vajfa 10 ml.
   
 5. A narancsbőr utolsó hatékony ellenfele a tudat. Ha félsz tőle, hogy csúnya vagy, és ez nem változik, sajnos kevesebb eséllyel tűnik el ez a kis apróság. A narancsbőr bár kellemetlen, nem javíthatatlan probléma, kezeljük ezért így. Minden nap képzeld el az érintett testrészeidet lelki szemeiddel, hogy egyre szebben és jobban mutatnak, a terület javul, feszesedik, megszépül. Ez a hatás, ez a meditatív önszuggeszció az egyik legerősebb gyógymódja minden egyes betegségnek, elváltozásnak vagy szépséghibának, fogyókúrára is alkalmas, pár kg-ig!!!
HarmoNet tipp: Az átkozott narancsbőr>>>

Fodor Kata