Sztárháború: Paris Hilton kontra Victoria Beckham

Divatcsata dúlt Londonban a két híres, vagy inkább hírhedt botrányhősnő között. Természetesen nem maradt el a hatalmas felhajtás sem!

Ezúttal Paris Hilton és Victoria Beckham közt dúlt a divatháború.
A két topceleb rivalizálásától volt hangos London. Mindkét híresség – nem véletlenül – ugyanaznap tartotta legújabb divatcikkének bemutatóját. Versengésük lázba hozta egész Londont, meg persze a lesifotósok, bulvárhír hajhászók egész hadát. Elképesztő felhajtás, egész városrészek lezárása  jellemezte mindkét rendezvényt.

Vic a Harrods-ban mutatta be legújabb farmerját, a dvd névre keresztelt, trapézszabású darabot, amihez fekete, hatalmas masnival díszített fűzőt viselt. A nagy feltűnést keltő, számtalan testőr által kísért bevonulását a rengeteg rajongó mellet állatvédők is meglátogatták, ők tiltakozni, tüntetni jöttek, de inkább még nagyobb szenzációt csaptak Posh körül.


Ugyanekkor Paris az Oxford Streeten a Selfridges-nél reklámozta új parfümjét, a Can Cant. Ere az eseményre az egész Oxford Streetet lezárták, hogy elég hely legyen Parisnak, meg új pasijának, Benji Maddennek.

Természetesen Paris is seregnyi testőrrel vetette körül magát, aki semmiben nem akar lemaradni vetélytársától. Az ő ruhája, naná, fehér volt, külön hangsúlyozva az ellentétet a nadrágos, fekete topos Vic-kel.
HarmoNet tipp:
Botrányos címlapfotó>>>