Masszázsrecept ínyenceknek! - Kókuszos élvezet és megújulás

Természetes és hatásos bőrradírozó. Frissít, ápol, s elhozza életedbe a megújulást, mindezt a masszázs békéjén keresztül. Egy házilag elkészíthető, tökéletes recept!

Kleopátra ajándéka, Kókuszos masszázsköltemény
Egyiptomi gyökerei vannak a kókuszos testkezelésnek, amely nagyon kellemes élményt tud nyújtani. Kókuszolajjal átkent talpakat kókuszreszelékkel dörzsöljük le alaposan. Nagyon erős tisztító, radírozó hatásának köszönhetően, az elpusztult hámsejtektől tökéletesen megtisztul az egész talp, a lábfej, és a boka. Ezek után betakarhatjuk a csodás kezelésben részesített területet, és folytathatjuk a lábak kókuszolajos masszázsával, kókuszreszelékes radírozásával.

Különös odafigyeléssel a nyirokcsomók területeire, a máj- és az epehólyag csatornák fel-és lefutásának irányára akupresszúrás pontjainak megfelelő kezelésére. A vese, és a húgyhólyag csatornáinak finom érintésére, lábak kezelésének helyes sorrendjére. Az intenzív masszírozás, radírozás, dörzsölés, nyirokáramlás stimuláció, és kivezetés után a lábak betakarásával zárjuk le a terület kényeztetését.

A letakarásnál használhatunk törölközőket, vagy alkalmazhatunk tekercselést. Az utóbbi esetben szem előtt tartva azt, hogy a szív nagyobb terhelése miatt csak egészséges embereknél tegyük. Ebben az időszakban a kókuszreszelék alkalmazásának köszönhetően, masszázságyunk, és a körülötte lévő terület kezd egy rendetlen cukrászüzemhez hasonlítani.

Nincs megállás!
A teljes hát, nyak, váll területét, átdolgozhatjuk, folytatva a kókuszolajos ráhangolást, majd a kókuszreszelékkel végzett nyugodt, figyelmes, határozott, kemény munkát. Nyak-, váll-, hát- panaszok esetén a megfelelő technikákat alkalmazva kiegészítjük a radírozás, dörzsölés, alakformálás, és nyirokmasszázs fogásait, a jelzett fájó területek masszírozásával.
Ezek után az újjávarázsolt testen, -szakszavakkal élve-, száraz ledörzsölést végezve, tisztává is varázsoljuk a csodás kezelésben részesített vendéget.

A különleges terápia, folytatható, a karokon, kezeken, tenyereken, hason, a lábak mindkét oldalán. Allergiás hajlamokra odafigyelni. Alapos zuhanyozásra, fürdésre lehetőséget biztosítani. Az „előadás” másfél, két órát nagyon könnyen igénybe vesz.
Aki a megfelelő helyen, időben, beleérző masszőr ügyes keze által, megtapasztalja az élményt, könnyen rászokhat.

A masszőr is ember!
Ezért szerintem hetente egynél többet nem szabad bevállalni, hiszen az alapos lelkiismeretes munka oda-vissza hat. Vagyis a használt kezeket olyan mélye letisztítja, hogy szinte ujjlenyomat sem marad. Legyen az igazi, különleges, ritka csemege, test, és a lélek, masszőr és vendég részére egyaránt!

Balobás Ferenc