Újdonság kerül háztartásodba!

Újabb csatornával bővül az elektromos doboz kínálata. Mire számíthat a csatorna és mire számíthatunk mi, nézők?

Hamarosan Magyarországon is elindul a Comedy Central csatorna
A magyar Comedy Central - amely elsődlegesen a 18-39 éves korosztályt célozza meg (ha 40 vagy ezek szerint már kiestél a szent körből...) - teljes egészében lokalizált, magyar nyelvű csatorna lesz, amely induláskor több mint 1,5 millió kábeles és műholdas háztartásban lesz elérhető. A csatorna helyi gyártású és nemzetközi tartalmakat egyaránt sugároz majd, többek között olyan műsorokat, mint a Comedy Central saját gyártású programjai: a Daily Show John Stewart-tal, a South Park és a Colbert Report, csakúgy mint vásárolt műsorokat: A Simpson-család, a My Name is Earl és a Family Guy.

A következő a sorban...
Felmerül a kérdés, hogy a rengeteg TV-csatorna mellett miért van szükség továbbiakra. Különösen akkor, ha már hazánkban is igen lefárasztja az embert pusztán az, ha végig kell kapcsolgatnunk a csatornákon. Nem is beszélve arról, hogy a reklámok özöne és sok csatornán a minőségtelen adások, kacsa jellegű nyereményjátékok rettenetesen lefárasztják az elmét, a tudatot és szemet is.

Ennek ellenére a Comedy Central egy különlegesebb próbálkozás, ahol elsősorban jókedvre és a mosolygásra, kellemes hangulatra alapoznak. Ennél fogva ez a csatorna sikeresebb lehet, mint nagyobb testvérei.