David Beckham pucérkodik, Vic megőrül a féltékenységtől

Lehet, hogy ezzel még a focinál is jobban keres? Minden esetre Victoria kiakadt, hogy férje mindenben sikeresebb nála. Vajon meddig megy el férje, aki neki örök hűséget ígért? Vic felkötheti a miniszoknyáját.

Alaposan kiakadt Vic Beckham férje elképesztő sikerein, valamint önnön sikertelenségén. Az egész akkor kezdődütt, amikor álompasi levetkőzött! Több más reklámszerződés után most Armani alsógatyáig reklámozza az angol sztárfocista.
A hölgyek nagy örömére nincs is rajta más, mint az említett ruhadarab, nameg szexi tetkói. Az óriásplakátokon pózoló labdarugó egyike a legdrágább játékosoknak, de ezek szerint még nála is elkél egy kis plusz kereset, ami nem csoda, hiszen feleségével, Victoriával ők az egyik legköltekezőbb celeb pár. Persze az asszony sem keres rosszul, annak ellenére, hogy énekesnőnek már fűszeres lányként is csapnivaló volt, reklámalanyként megbízhatatlan, üzletfélként meg biztos bukás.

Nem így férje, aki remekül focizik, számos reklámszerződése van, és millió rajongója. Ja, és ő tenni is hajlandó a sikerért, nem úgy, mint Vic. Hab a tortán, hogy David még jól is néz ki, ellentétben az agyonműtött, túlbotoxolt, anorexiás nejével. David fiatalabb is, csinosabb is, mint Vic, és amíg a férfiak inkább Jessica Albáért, vagy Megan Foxért lelkesednek, addig a nők nagyon is odavannak a kisportolt Davidért. És nem csak a nők! A David által reklámozott alsó sikeres lett, míg a Vic bemutatta DVD farmer csúfosan megbukott, hála a hölgy „szépségének” és „népszerűségének”.

Korábban >>

Victoria alaposan ki is van akadva, és elképesztően féltékeny férje sikereire. A pénz persze jól jön, amit David hoz a konyhára, ám a mellékszereplőként való meghúzódást nem Posh-nak találták ki. A sikertelenség és a féltékenység miatt depressziós Vic tovább fogyott, és rosszabbul néz ki, mint valaha. David ellenben boldog, és állítása szerint egyetlen dolog hiányzik már csak az életében: egy kislány. Nos, egy biztos: szülés terén nem lehet ellenfele nejének.