Ciki cuccok a szerelem sarokban - feng shui freeeeee

A feng shuit jó, ha valaki képes szabadon értelmezni, de néha szédületes derültséget kelt, ha túlzottan szabadjára engedi a fantáziáját, vagy ha nem figyel eléggé arra, mit is tesz éppen erre a kényes területre. Praxisomból néhány jellemző és vidám poén, a szerelem sarokból ...

A Bagua iskola szerint – merthogy van több feng shui iskola, mind nagy múltú, és többféle régi számítási mód létezik a dolgok kiszámolására, mind működik, értő kezekben – szóval a Bagua iskola szerint, a szerelem sarok a bejárathoz képest jobbra szemben található sarok. Ezt a területet elsődlegesen a lakásra vonatkoztatjuk, de egyes helyiségeknek, vagy akár az íróasztalunknak is lehet ilyen sarka.

Tudom, hogy most azonnal odanéztél, vagy becsukott szemmel felidézted, mi is van ott neked – nos, lehet, hogy magadon is jól fogsz szórakozni, ha a cikk végére érsz!
Fogj egy tollat, papírt, és írd fel mindazt, amit ott látsz, majd engedd szabadon a fantáziádat, mint Móricka … biztos, hogy megtalálod ott jelenlegi kapcsolatod hű tükrét.

Stop!
Ha valaki más cuccai vannak ott, nevethetsz, de nem jogosít fel téged a feng shui, hogy illetéktelen területekbe kotorj bele! (Ide értendő a saját gyereked is!)
Ha egy másik feng shui tanácsadó máshol jelölte ki a szerelemsarkot nálad, légy nyugodt, senki nem hülye. Keresd ott, ahová te építetted, mert te oda tetted be az energiádat.
Ha úgy látod, hogy hiányzik a szerelem sarok, vagy ha éppen túltengés van benne, gondolkodj el, hogy szól ez rólad.

Ciki cuccok és poénok a feng shui tanácsadó praxisából

Nos, nézz körül – te mit tartasz ebben a sarokban? Ne feledd: a delfin a feng shui szerint elűzi a magányt!

Halász Alexandra – feng shui tanácsadó