Padlizsános ragu

Színes ételek a tányéron jókedvre derítenek! Ez a köret egy igazán színes ebéd része lehet.



Hozzávalók:

2 közepes padlizsán
1 cukkini
4 kemény paradicsom
1-1 sárga, piros, zöld húsú paprika
1 lila hagyma
kakukkfű

bors
olaj

Elkészítés:

A padlizsánt, cukkinit megtisztítom és kockákra vágom, a paradicsomot, paprikákat, lila hagymát is felaprítom.

Egy mély serpenyőben olajat hevítek, beledobom a padlizsánt és a cukkinit, megsütöm, amikor már majdnem jó, akkor hozzádobom a többi zöldséget. Ezekkel csak rövid ideig pirítom át, nem kell szétfőzni.

Sóval, borssal és kakukkfűvel fűszerezem, és még egyszer összeforgatom.

Grillezett vagy sült húsok mellé ajánlom köretnek, de friss kenyérrel magában is nagyon finom!
 
[kapcsolodo_cikkek]