Beckham ingyen dolgozik Cruisenak!

A kissé öregedő celeb igencsak megijedt, amikor csinos kis úszógumik jelentek meg csípőjén. Miután a várva várt szerepektől elesett kora és külseje miatt, úgy döntött, fogyni kell! Alakja visszanyeréséhez a lehető legdrágább edzőt választotta!

Alaposan elkeseredett Tom Cruise, amikor elvették a biztosra vett szerepeit, és szemébe mondták, hogy már nem a régi. Otthon szerető felesége, Katie vigasztalta, mikor Tom ostorozta magát fölös kilói és elkényelmesedett életmódja miatt.


Mivel Katie és Beckhamné jó barátnők, az az ötlete támadt, hogy férjét a legendásan szobortestű sztárfocista gondjaira bízza, ha valaki, hát majd David Beckham rendbe hozza Tom pocakosodó vonalait. A világ legjobban fizetett focistája így felcsapott személyi edzőnek, méghozzá felette méltányos áron: ingyen vállalta Tom Cruise magántrénerének szerepét.

Korábban >>

David ezután szigorú edzéstervet készített Tom számára, és hogy biztos legyen abban, hogy áldozata semmit sem lóg el a kiszabott feladatokból, minden edzést végigcsinált Tommal együtt, a külön erre a célra berendezett edzőteremben Cruiseék házában.


Ezalatt a diéta mániákus Victoria barátnőjét látta el táplálkozási tanácsokkal, hogy mit főzzön, pontosabban mit ne főzzön urának. Míg David edzésterve igen bőségesre sikeredett, a Vic által engedélyezett lista módfelett rövidre. Az eredmény heti 1 kiló mínusz zsírban és egy kiló plusz izomban – reméljük Tom is túléli.

Egy bizonyos, Tom elérte, amit eddig egyetlen focicsapat sem, és talán senki a világon. A legdrágább edző ingyen dolgozik neki!

HarmoNet Fórum tipp: Fogyi-klub >>