Victoria Beckham rendezvényszervező lesz - minek dolgozik a milliomos divatbaba?

Férje Tom Cruise személyi edzőségét vállalta el baráti alapon, Vic Mel C esküvőjének rendezvényszervezését. A Spice Girls két tagja nagyon jó barátságban van, a kis különmunka pedig kifejezetten jól jön Victoriának. Na, nem a pénz miatt, hiszen arról szó sincs a csajok között.

Mel C és barátja Thomas Starr világraszóló esküvőt tervez közös gyerekük születése után. Jövő év tavaszán kel egybe az ifjú pár ám az esküvő szervezését már most megkezdték, és nem is akárki, személyesen Victoria Beckham lesz a fő-fő ceremónia mester!

HarmoNet tipp: Érkezik a nyolcadik Spice Girls baba! - Mel C is gyermekkel fűszerezi kapcsolatát >>

A legutóbbi Spice Girles turnén a két lány nagyon jó barátságba került, és Mel azonnal megkérte Victoriát, hogy szervezze meg az esküvőjét. Ennél jobb ceremónia mestert nem is álmodhatott volna magának Sporty Spice, hiszen Victoria imád szervezkedni, remek kapcsolatai vannak, és kifogyhatatlan a különleges ötletekből. Victoria azonnal igent mondott, hiszen végre kiélheti hiperaktivitását, kedvére nyüzsöghet, telefonálhat, szervezkedhet, onthatja magából fantasztikus ötleteit, és megvalósíthatja grandiózus, megalomán elképzeléseit.

HarmoNet tipp: Beckham ingyen dolgozik Cruisenak! >>

Posh teljesen szabad kezet kapott, így persze nagyon lelkes, hiszen így a sikeres és különleges esküvőn biztosan ő lesz a középpontban. (persze azt valahogy amúgy is elérné, de mennyivel jobb így) Külön haszon, hogy amíg Vic dolgozik, addig sem azon agyal, mennyit ne egyen, és külsejével kapcsolatos kényszeres gondolatait is félreteheti egy időre. Melanie eközben kedvére lazíthat, semmivel nem kell törődnie és biztos lehet abban, hogy az esküvőn minden tökéletes lesz. Ugye milyen jó, ha az embernek ilyen remek barátnői vannak? Így mindenki jól jár, és remélhetőleg Melanie és Thomas is ki tudja majd fizetni - na nem Victoriát, ő ingyen dolgozik – hanem az általa szervezett álomesküvő költségeit.