Új üdítő: jeges japán uborkalé

Japánban a csoki és kávéfürdő után az üdítőgyártásba is befészkelt az őrület. Mi a legújabb bolondság? Hamarosan talán kis hazánkban is kitalálnak hasonlókat, mint a pirospaprika-eper juice és társai.

A Pepsi japán vállalata a Suntory ezúttal egy  kóla és uborka keverékéből álló italt dobott piacra. Nem egy újabb jegesteát, nem egy újabb gyümis ízt. A nagymesterek a legfelsőbb székekeben talán feketeretkes biocéklalén nőttek fel. Egy biztos az uborka hatásairól csupa jót olvashatunk. Táplálja a bőrt, megszépít és fogyókúrának sem utolsó. Nagy része ugyanis víz, mint általában a tök és dinnyeféléknél az lenni szokott. Kérdés mennyire egészséges egy ilyen kólás, ipari termékben mindez.

Az ital máris igen népszerű a fiatalok körében. Egy fél literes üdítő 140 yen, azaz 220 forint körüli nagykereskedelmi áron kapható. Az uborkás Pepsi limitált kiadás, így várhatóan csak néhány hétig lesz forgalomban. Hogy ez után még mit találnak ki arra gondolni sem merünk. Egy biztos, az üdítőnek uborka íze van. Ha nem szeretnél Japánig elmenni érte akkor ajánljuk készíts uborkasalátát, sózd le a reszelt ubit és a leve egy óra múlva fogyasztható!

Ha érted a nyelvet, az uborkás üdítőről itt olvashatsz >>