Visszavonul minden idők legszebb modellje - Elle MacPherson 44 éves lett (Képekkel!)

A gyönyörű, 44 éves Elle MacPherson nem áll többé kifutóra. A csodaszép ausztrál modell, amit tökéletes alakja miatt csak A Test névvel illetnek, túl öregnek érzi magát ahhoz, hogy továbbra is modellként szerepeljen.

1964. március 29-én Eleanor Nancy Gow néven született a minden idők legszebb modelljének választott ausztrál Elle MacPherson. A gyönyörű hölgy nem csak az első számú kifutó királynő volt, hanem színésznő és sikeres üzletasszony is egyben. A tökéletes alakjáról világhírű, 183 centiméter magas hölgy hat alkalommal szerepelt a Sports Illustrated évente megjelenő „vizes” különszámának címlapján. Ezzel a rekorddal (is) örökre beírta nevét a modell történelembe, ám emellett minden neves magazin címlapján szerepelt a Playboytól kezdve a GQ-n át a Vogue és az Elle borítójáig. A siker 17 évesen talált rá, amikor egy nyári vakáció alkalmából az Államokban felfedezte őt Francis Grill és a Click Modell Ügynökség.

A fiatal lány a már említett Elle magazinban szerepelt, ez hozta meg számára a világhírt, na meg tökéletes teste, ami azonnal szemet szúrt mindenkinek. Foglalkoztatták is bőven a csúcs alakú modellt, hiszen mindenki kíváncsi volt rá: hat éven át minden számában szerepelt ennek a magazinnak. A modell időközben Elle MacPherson nevét, és az egész világ így ismerte meg azt a szupermodellt, aki a ’90-es években Naomi Campbell és Claudia Schiffer mellett a legkeresettebb és legjobban fizetett sztár volt a kifutók világában. Szinte minden divatháznak dolgozott, Versace, Yves Saint Laurent, Prada, Doir, Valentino, és még lehetne sorolni.

HarmoNet tipp: Szexi modell Kylie Minogue új pasija! (Képekkel!)>>

A modell szakma mellett belekóstolt a filmezés világába is, összesen tíz filmben szerepelt 1990 és 2001 között. Az első az Alice volt, majd 4 évre rá a Sirens következett, amiben először láthatta a nagyközönség meztelenül. A filmet követően jelentek meg a Plyboyban is fotói, majd naptárak következtek, szintén ruha nélkül. Szerepelt még a Jane Eyre, az If Lucy Fell, a The Mirror Has Two Faces, a Batman and Robin, a The Edge, a The Friends Like These, a Girl Thing és a South Kensington című filmekben illetve sorozatokban.


Elle az első modell, aki postai bélyegen szerepelt, 2000-ben Antiqua és Barbuda az ő arcképét tette bélyegére elismerésük jeleként. Soha addig nem szerepelt bélyegen szupermodell, így Elle ebben is rekordtartó. A hölgy jelenleg sikeres üzletasszony, saját fehérnemű márkája van, ami Ausztráliában és Angliában nagyon népszerű. Visszavonulása után csak ezzel szeretne foglalkozni a 44 évesen még mindig csúcs formában lévő sztár, valamint két kisfiával, a  10 éves Arpad Flynn Alexander Bussonnal és az 5 éves Aurelius Cy Andrea Bussonnal. Elle MacPherson egy sikeres és boldog életet tudhat maga mögött, bár házassága és partnerkapcsolatai nem igazán működtek jól. Nemrég a 21 évvel fiatalabb Julian Schnabellel hozták össze, akivel egy lesifotós kapta le Londonban. Mint tudjuk, a korkülönbség nem számít ha szerelemről van szó, még az is lehet, hogy Elle a fiatal színész-rendezőben találja meg élete párját, ám ez még a jövő zenéje.