Sztárok és csillagok: Keleti Györgyi - szexi kisugárzás mesterfokon

A legszexibb magyar lány és botrányok milliói körötte. Normális család, hagyománytisztelő felmenők, mégis Györgyi ellentmondást nem tűrve kirúgott a hámból. Kapcsolatok, szerelem, szex, érzékiség, és persze mindig egy kis zamat az élettől. Mi bájának titka? Honnan ez a kisugárzás?

Született: 1974. 11. 19.
Magassága: 166 cm
Szeme: zöld
Csillagjegye: Skorpió

Komoly elvárások…
Keleti Györgyi, egykori hadügyminiszter lányaként látta meg a napvilágot, két lánytestvére van. Édesapja szerint két másik lánya teljesen normális életet él, csak Györgyinek van „feltűnési viszketegsége”. Az apa szerint kínosak lánya szex botrányai, de az Ő munkásságát nem eszerint fogják megítélni. 

Botrányos hírnév
Györgyi életében egymást érik a botrányok, ami sokszor jellemző a Skorpió jegy szülötteire. A közelmúltban előkerült szexvideo botrány miatt a család már attól tartott, hogy Györgyi öngyilkos lesz. Ő azonban leszögezte: nem dobja el az életét, hiszen Skorpió!

"A szüleim attól félnek a legjobban, hogy öngyilkos leszek. Szerencsére nem vagyok hajlamos ilyesmire, hiszen nagyon erős bennem az életösztön. Tipikus Skorpió jellem vagyok, aki mindent túlél és átvészel"

A történtek után egy szórakozóhelyen fordult elő, hogy Györgyit „lekurvázták”. Másfél óráig tűrte a gúnyolódást, majd leöntötte a kötekedőket borral. 

Szoros családi kötelékek
A Skorpiók mindig komolyan gondolják a kapcsolataikat, s gyakran a családi kötelékeik is erősek. A nehéz időben számíthat családjára. "Mellette vagyunk, hisz ő is az én gyerekem. Tudnia kell, hogy mindenben mellette állok. Csak akkor voltam mérges rá, amikor feltöltette a száját és kitetováltatta magát. De már ezt is megszoktuk" - mondta Keleti Györgyi a Kiskegyednek.

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Ambrus Attila - a Whiskys gáláns Mérleg >>

Megváltozott?
Györgyi lelki változásait a testi változások is követik. Nemrég azt nyilatkozta, hogy már nem akarja, hogy műnőnek tartsák. Ezért felfújt ajkaiból kivágat egy darabot. Szerinte ugyanis megbélyegezik a feltöltött ajkú lányokat. 

Hányatott magánélet…
Györgyi nehezen találja a helyét a magánéletben is. Húszéves korára már két váláson volt túl. Igazi Skorpióként a domináns, határozott férfiakhoz vonzódik, akik erősek, de nem könnyű velük együtt élni. 

Kunsay Melinda