Sztárok a szaunában - meztelen igazság a köbön!

Szaunázni tudjuk, hogy kellemes, egészséges, nyugtató hatású, pihentető, ám közelebbről megvizsgálva erotikus is, és még pénzt is hozhat a konyhára. Ne gondolj rosszra! Vannak, akik itt tartják baráti összejöveteleiket, vannak akik klipet forgatnak a forróságban és vannak, akik reklámfilmet készítenek benne. A lényeg, hogy a sztárok is rajonganak a szaunáért, csak nem mindig úgy használják, mint az átlagember.

Filmezni
Nézzünk kicsit körül a sztárok világában, miért, és hogyan mennek izzadni a jól befűtött fakuckóba? Elsőnek itt van mindjárt a jóképű Harrison Ford, akit a japán lányok és persze a pasik is megcsodálhattak egy szál kis törölközőben. A Csillagok Háborújának hiperlaza űrhajókapitánya Japánban népszerűsített egy sör márkát, a reklámot pedig egy szaunában vették föl, így mindenki végigmustrálhatta Ford úr izzadt idomait. A japánoknak annyira bejött a forróságra sört kortyolgató sztár, hogy másfél millió dollárral jutalmazták, még a ’90-es években!

Szexelni
Az X-akták szexmániás főszereplője, David Duchovny még a szaunában sem bír magával. A válófélben lévő, nemrég még szex-elvonón is részt vevő színész imádja a forró szaunában való izzadást. Naná, hiszen lehet pucérkodni, kacérkodni, huncutkodni, és persze még számtalan mást is - csak tudd elképzelni... Most éppen feleségével – lehet, hogy a végén mégsem válnak el? – ültek be egy kicsit melegedni, és persze David rögtön az asszonynak esett. „Elutaztunk a hétvégére és végre kettesben lehettünk. A szauna nem állíthat meg engem! Remekül éreztem magam, nem úgy szegény Tea.” – mesélte David, miután rákérdeztek, mi is történt a feleségével, akit ájultan kellett kimenteni a szaunából?! A forró kabinban nem árt az óvatosság, hiszen a vérnyomás igen magasra ugorhat, és a keringést is megterhelheti a túlzott meleg. A szex úgyszintén. A kettő ötvözését talán már említeni sem kell, kevesen bírják, és bár David ezek közé tartozik, a felesége úgy tűnik, nem.

HarmoNet tipp: Szeretnél igazán egyedi ajándékot adni szeretteidnek? Ismertesd meg őket a szaunázás új világával!>>

Pihenni

Mariah Carey alvásra használja a szaunát. A kissé idegbetegként viselkedő, extra kívánságairól és allűrjeiről hírhedt énekesnő szerint a hangjának jót tesz, ha a párás szaunában alszik, vízágyon, pontosan 3 órát, utána még 12 órát pedig a rendes ágyában. Hogy mit tesz magával, amiért nem fő puhára 3 óra alatt, az az ő titka, de Mariah esküszik rá, hogy a torkával és a hangjával csodákat művel a szauna meleg párás levegője.

HarmoNet tipp: Gyermekkel szaunázni - szabad vagy veszélyes? >>

Szeretni

Az operaénekes Pavarotti is imádott szaunázni. Lehet, hogy az ő hangjának is jót tett a szauna klímája (bár e mellett ő gyakran a jégkockát emlegette hangja csiszolójaként)? Aki vendégségbe érkezett hozzá, biztos lehetett abban, hogy a házigazda meginvitálja egy jó kis közös izzadásra. Pavarotti szerint a társasági életre legalkalmasabb helyszín a szauna, családostól, barátostól, mindenestől együtt szeretett a forró kamrában üldögélni, beszélgetni és jókat nevetni. A tartózkodóbb, szégyenlős látogatóknak hamar hozzá kellett szokni, hogy bizony a művészúr egyáltalán nem prűd, és népes társasággal vonul el izzadni. Csak a ruhákat hagyják kint, természetesen.

Szeretnél igazán egyedi ajándékot adni szeretteidnek? Ismertesd meg őket a szaunázás új világával: http://www.szaunaterapia.com/.

Tarolni
Legutóbb a legnagyobb felháborodást Britney Spears kavarta szaunás videóklipjével, a Womanizer című dal kisfilmjében anyaszült pucéran tekereg az énekesnő, minden férfi legnagyobb gyönyörűségére. A szaunában forgatott jelenetek miatt meg is kapta a klip a piros 18-as karikát, pedig a lényeg láthatatlan... Britney igen merész húzással a listák élére repítette a klipet és a számot, ő maga azonban ellentétes kritikákat kapott. Az alakját elismerő vélemények mellett kemény kritikák érték erkölcsét - egy szó, mint száz, ismét megdöbbentette a világot.

A szauna felhasználási területe jóval bővebb, mint gondolnánk, ám első sorban méregtelenítésre, pihenésre, a keringés és kiválasztás fokozására ajánlott. A társasági élet megengedett, saját szaunánkban tetszés szerint, ám a közös szaunáknak mindig tartsuk be írott és íratlan szabályait! A sztároktól ugyan elleshetünk tippeket, de legyünk óvatosak! Ne feledjük azt sem, ha a törülközőn kívül mást is forgatni szeretnénk a szaunában, várjuk meg, míg a lencse átmelegszik, különben párás lesz… (A felvételeket alaposan rejtsük el!)

HarmoNet tipp: Parázsló hangulat 90 fokban - illem és történelem a szaunában! >>

Regele Tímea