Az örök vadászmezőkre költözött a First Cat

Rekord idős cica matuzsálemet gyászol a Fehér Ház. Amerika First Cat-je az örök vadászmezőkre költözött, halálának híre az egész világot bejárta. Minden bizonnyal ő az első cicus, akiről valamennyi újság és lap beszámolt kerek e földön. A Bush család kedvence már nem hagyja el többé a Fehér Házat.

India, a Bush család 18 éves házi kedvence elhunyt a napokban. A gyönyörű koromfekete cicus két kutyussal együtt lakott a Fehér Házban, Braneyvel és Miss Beazleyvel. A koros cica Laura Bush dolgozószobájában lévő kedvenc kosarában töltötte utolsó óráit, és az egész család mellette volt január 4-én bekövetkezett halálakor. India, Amerika First cat-je többé nem költözik – a Bush család márciusi távozást a Fehér Házból már nem élte meg. Gazdájával ellentétben, akinek távozását igen sokan várják, a cicát mindenki szerette, és most a fél világ együtt gyászol a Bush családdal. A cica igazi jó barát volt, nem csak a család, hanem mindenki, aki bejáratos volt a Fehér Házba imádta a játékos és csodaszép macsekot, akinek kedvence a bújócskázás volt – na meg a tonhalas szendvics. Akár a kerbten játszott, akár a házban, aki tehette, és akinek engedte igyekezett megsimogatni és a kedvében járni a Bush család első számú kedvencének. Halála előrehaladott kora miatt várható volt, mégis sokan megsiratták a kedvenckét. 


A történelem számos híres személyisége rajongott a macskákért Egyiptom fáraóitól kezdve Amerika elnökéig. Richelieu bíboros és Mohammed próféta is kedvelte a hízelgő cicákat. Most a jelenlegi leghíresebb kedvenc, India, a First Cat távozott. Nyugodják békében.

HarmoNe ttipp: Cuki pici cicák (csodás képekkel!) >>