Törvény kötelezi felöltözésre az énekesnőt - Rihanna bajban van!

Egyre több sztár turnézik Délkelet-Ázsiában, ám az énekesnőknek komoly problémával kell szembenézniük. Az európai és amerikai ízlésre tervezett műsoraikat nem mutathatják be a Távol-Keleten, mert arrafelé bizony szigorúan tilos egy nőnek mutogatnia magát. Legutóbb Rihanna került szembe a törvénnyel.

Malajziai koncertjén kénytelen lesz felöltözni Rihanna, aki kolléganőihez hasonlóan nem annyira hangjával, mint inkább testével hódított Európában és Amerikában. Az énekesnő, aki fellépőruháiban szinte mindenét megmutatta, most kénytelen lesz a hangzásra ráerősíteni, Malajziában ugyanis nem teheti meg, hogy nyilvánosan mutogatja magát. Koncertjein használt kosztümjeit ezért félre kell tennie, és új kollekcióban léphet csak színpadra. A ruháknak teljesen el kell takarnia Rihannát, csak a feje látszhat és a kezei meg a lábfeje. A szervezőket igen komoly feladat elé állítja a probléma, hiszen a törvényszegésért őket terheli a felelősség.

HarmoNet tipp: Tiltólistán Avril Lavigne! >>

A Pussycat Dolls tagjai például levetkőztek a színpadon, ezért 3000 dollár bírságot fizetett a szervezőség, Avrilt pedig eltiltották a fellépéstől. Most mindenki szeretné elkerülni a kellemetlenségeket, ezért Rihhannának új ruhákat terveznek, amelyek megfelelnek a törvényi előírásoknak, de azért illenek a koncerthez és az énekesnő stílusához is. A legnagyobb feladat mégis Rihannára hárul, akinek maláj rajongóit csupán a hangjával kell meghódítania, magamutogatás nélkül.