Barack Obama a magyar MTV-n

Barack Obama az MTV-t is meghódította! Amerika frissen beiktatott elnökét már az EMA gálán is éltették, Sir Paul McCartney például egyenesen Barack szavazóinak köszönte meg életműdíját, Obama beikatatási ceremóniája pedig minden kétséget kizáróan az év legnagyobb bulija volt. A Fiatalok Bálján maga az elnök is megjelent, találkozott a Fall Out Boy tagjaival, a színpadon köszönetet mondott a közönségnek, és igazi "sztárnak" járó bánásmódban volt része.

Ki gondolta volna, hogy van, akit Demi Moore férje, Ashton Kutcer a mobiljával fényképez? Pedig akad, méghozzá az USA frissen beiktatott elnöke, Barack Obama, aki ellátogatott a tiszteletére szervezett rendezvényre. Kutcher büszkén mutogatta a képeket, amelyeket közélről sikerült készítenie az elnökről és feleségéről. Obama találkozott a Fall Out Boys zenekarral, akik felléptek a rendezvényen. A zenekar tagjai elképesztő megtiszteltetésnek érezték, hogy az elnökkel beszélgethettek pár szót, és egy olyan számot is előadtak a színpadon, amely a leköszönő George Bush „tiszteletére” szólt.


Obama rövid időt töltött a fiatalok bálján, hiszen több, a tiszteletére szervezett partin várták az elnököt, de arra szakított pár percet, hogy a színpadon köszönetet mondjon a szavazóknak, és azoknak, akik támogatták őt, így az MTV-nek is. Barack Obama közvetlen stílusa mindenkit lenyűgözött, nagyobb sikolyt és ovációt kapott, mint bárki más.


Obama egyébként mindig is élvezte az MTV rokonszenvét, így nem meglepő, hogy székfoglaló beszédét ekkora figyelem övezte, gondoljunk csak minden idők legizgalmasabb Europe Music Awards díjátadó gálájára, Liverpoolban, ahol a legnagyobb sztárvendég maga az akkor megválasztott Barack volt. Az elnök győzelme talán fontosabb volt minden díjnál. Diadalát együtt ünnepelte a színpadon Sir Paul Mc Cartney és Bono is.