Bechkam megmelegedett a Milanban

Alig több, mint egy hónapja adtunk hírt arról, hogy David Becham áttette székhelyét a napos Los Angelesből a mediterrán Milánóba. A legújabb pletykák szerint annyira jól érzi magát a piros-feketéknél, hogy szíve szerint maradna tovább is, sőt még fizetése jó részéről is hajlandó lemondani.

A futball karrierjét ápolgató sztár minden követ megmozgat annak érdekében, hogy pályára léphessen az angol labdarúgó válogatottban a 2010-es dél-afrikai VB-n, és úgy látja mindezt biztosítottnak, hogy az egyik európai top ligában vitézkedő csapathoz szerződik. Kapóra is jött neki, hogy az olasz bajnokság második helyén szereplő AC Milanban szemet vetettek rá, és miután csapata, a Los Angeles Galaxy nem jutott be az amerikai profi labdarúgó liga (MLS) rájátszásába, kölcsönvették három hónapra. A milánóiak elégedettek lehetnek Becks játékával – eddig két gólnál és két gólpassznál tart – ugyanis le kívánják igazolni további két évre az angolt, amihez természetesen az amerikaiaknak is lesz egy-két szavuk. Talán három is: Adjatok több pénzt! 

Az AC Milan, ahol olyan sztárokkal együtt kergeti Beckham a labdát, mint Ronaldinho és Kaká nyilvánvalóan nem lesz fukar ebben a kérdésben, hiszen amellett, hogy egy kiváló képességű jobbszélsővel gazdagodva szállhat szembe a városi rivális Internazionalével a bajnokságban, Beckham marketing értéke sem elhanyagolható szempont. Az angol sztár pedig mindent megtesz, hogy minél inkább reflektorfénybe kerüljön, hiszen csak így biztosíthatja helyét a háromoroszlánosoknál a következő világbajnokságon. Ismeretes, hogy az előző VB-n a csapat kiesése után mondott le a csapatkapitányi posztról mondván, hogy ezt a megtiszteltetést mostantól egy fiatalabb társának kell vállalnia, ám arra talán ő sem számított, hogy egyúttal mellőzött is lesz az új edzőnél. Az angolok pórul is jártak nélküle, hiszen ki sem jutottak a legutóbbi EB-re, így nem kizárt, hogy éppen tőle várják a megoldást a hullámvölgyből való kilábalásra.

Beckhamet egyébként több dolog is köti a divatvilág fővárosához, nemrégiben például az Armani legújabb fehérnemű kollekcióját feleségével, Victoriával együtt képviselhette. Ki tudja, talán már ezzel a lépéssel is olaszországi karrierjének egyengetése volt a cél, annyi azonban bizonyos, hogy a kitartásáról és harcosságáról ismert sztár mindent megtesz azért, hogy elérje célját.

HarmoNet tipp: Küldje el David Beckhamet melegebb éghejlatra>>