Miért nincs pasija Medveczky művésznőnek?

Nem csak Cher szembesül azzal a problémával, hogy híresen nem is olyan könnyű pasit fogni, a magyar revütáncosnő, Medveczky Ilona is hasonló cipőben jár. Mindketten találtak okot arra, hogy miért nincs mellettük senki, lássuk, mit!

Cher tavaly arról panaszkodott, hogy azért nem tud párt találni magának, mert állandóan lesifotósok zaklatják, és egyszerűen lehetetlen úgy randizni, hogy közben folyamatosan megzavarják az embert. Cher ezek szerint a hírév áldozata lett, a férfiak pedig nem kérnek a híres nőkből. Vagy mégis? Cher szerint a férfiak nem mernek vele közelebbi kapcsolatot teremteni, mert attól félnek, azon túl már mindenki csak Mr. Cherként gondolna rájuk, és ezt a férfiak nem viselik el. Hasonló lehet a gond Medveczky Ilona körül is, aki szintén társra vágyna, ám nem találta meg az igazit. "Se Darvas, se Bessenyei nem udvarolt nekem, csak egy kis operatőr, aki meg is kérte a kezemet. Félnek tőlem a "nagyformátumú" férfiak, azért nem közelednek hozzám, és emiatt élek egyedül. A kicsire meg nincs szükségem." – mondta a díva, amikor arról beszélt, miért él még mindig egyedül. Nagyon valószínű, hogy azok a férfiak, akiket a művésznő méltónak találna magához, ugyan úgy nem akarnak a köztudatban Mr. Medveczkyként szerepelni, mint Cher elbátortalanodott udvarlói. Akik pedig elviselnék ezt, azokat egyik művésznő sem látná szívesen maga mellett.

HarmoNet tipp: Bugyi nélkül a 67 éves díva>> 

Ördögi kör – mindketten saját hírnevük csapdájába estek. Tovább tetézi a problémát, hogy a két hölgy korához illő udvarlók már igen kevesen vannak, és többnyire foglaltak, a fiatalabbak pedig inkább kedvelik azokat a nőket, akik nem csak ifjúnak és szépnek érzik magukat, hanem úgy is néznek ki. A két kortalan díva hiába tesz meg mindent azért a szépítő kúráktól a plasztikai beavatkozásokig, hogy remek formájukat megőrizzék, azért az idő még őket sem kíméli meg, annak ellenére, hogy sok hozzájuk hasonló korú hölgy megirigyelhetné alakjukat, vitalitásukat. Azért egy valami vigasz lehet számukra: magányuk csak még misztikusabbá, elérhetetlenebbé teszi őket, és a titokzatosság fátylával övezi a két dívát.

Korábban: A paparazzók miatt nincs pasim>>