Milyen hivatásra születtél? Születési dátumod elárulja, milyen munkakör betöltésében leszel sikeres!

A számmisztikát számos dologban felhasználhatjuk, például azt is kiszámíthatjuk, hogy milyen munkakör lenne számunkra a megfelelő. A születési dátumod alapján megtudhatod, milyen jellegű állást keress, illetve a mostani miért jó vagy nem jó számodra.

1

Az egyes számot a Nap képviseli. Akik bármelyik hónap 1-én, 10-én, 19-én vagy 28-án azok ehhez a számhoz tartoznak. Vitalitás és kezdeményezőkészség jellemez. Vezetőként kivívod munkatársaid tiszteletét. Alkalmas vagy erre a posztra amennyiben, meg tanulod értékelni a csapatteljesítményt. Sikeresebb lehetsz magasabb beosztásban, ha önzésed, és büszkeséged félre teszed. Ez utóbbi egészségi problémáid megoldása is lehet. A közéletben sikeressé válhatsz. Megállod a helyed politikusként vagy a médiában; vezető pozíciókban a végrehajtás területén vagy valamilyen alkotói munka kivitelezésében. Rendező, menedzser, irányító, koordinátor, értékesítési vezető, pénzügyi vagy üzleti tanácsadó.

2

Ez a szám a Holdat képviseli, annak duzzadó és csökkenő erejével egyetemben, így jellemző rá a hangulatváltozás, vagy a duzzadó életerő majd, a pihenő kevesebb kreativitással járó időszakok váltakozása. Ehhez a számhoz tartozol, ha valamely hónap 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél. Nagyon jó emlékezőképesség és dús fantázia jellemez. Mivel a tudattal és az érzelmek birodalma is ide tartozik, a művészetek területén nem mindennapi meglátásokkal rukkolhatsz elő, ehhez azonban össze kell szedned megvalósító képességeid, és az emelkedő szakaszaidban az aktivitásod kihasználni. Mivel egyben nagyon érzékeny lelkivilággal rendelkezel, jó lehet számodra valamilyen szociális tevékenység vagy a diplomácia területe. Orvos, gyógyszerész, szociális gondozó, gyermekápoló, diplomata, szociális tervezetek kidolgozója, óvónő, védőnő, pedagógus.

3

A hármas hatása alá a tartoznak a Jupiterrel mindazok, akik valamelyik hónap 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtek. Rend és fegyelemkedvelő vagy. Ha kitalálod, hogy mik a szabályok akkor azokat következetesen be is tartod/tartatod. Vezetésre törekvő alkat vagy. Aktivitásod és lendületességed a lelkesedés miatt mindig előbbre visz, és gyakran ezért tényleg vezető pozícióba is helyeznek, amit aztán nem biztos, hogy kedvelsz, mivel túl sok felelősséget rónak rád, ugyanakkor szereted élvezni az életet. A legjobb, ha olyan munkakört találsz, ahol a mozgékonyságod és a kreativitásod, ugyanakkor vezetői hajlamaid is kiélheted. Fő, hogy elég sok és gyakori legyen a változatosság, és közben ne kelljen lemondanod az élet örömeiről. Ha így alakul, hosszú távon maradsz egy munkakörben. Segítő hozzáállásod miatt lehetsz pedagógus, egészségügyi dolgozó, tanácsadó, ugyanakkor szabálykövetésed miatt az ellenőrzésben és a kontrolling területén is jeleskedhetsz.

4

Az Uránusz bolygó ereje munkálkodik benned, ha 4-én, 13-án, 22-én, vagy 31-én jöttél a világra. Nagyon kifinomult vagy és fogékony. Nem mindennapi pályát futhatsz be. Az újdonságnak a szelét is megérzed. Feltaláló és újító alkat vagy. Mindenben meglátsz valami más lehetőséget is, így számos munkakörben hasznodat láthatják, mint fejlesztő, felfedező vagy kutató. Munkádban kitartó vagy és következetes, türelmesen bánsz az emberekkel. Képes vagy környezetedet szinte észrevétlenül irányítani. Mindenképp olyan munkakör javasolt, ahol szervezőkészséged, kutató hajlamod és újdonságok iránti érdeklődésed, újító hozzáállásod kibontakoztathatod. Szociológus, újságíró, kutató mérnök, kutató orvos, rendezvényszervező, feltaláló, fejlesztő mérnök vagy fejlesztő pedagógus.

5

A Merkúr energiáját képviseli. Ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél, akkor ez a te elemed. A kommunikáció minden formája idetartozik, a pletykától a komoly értekezésekig. Szóvivő, író, szónok lehetsz. A médiában való tevékenység és a színészet is ide tartozik. A tanári munka, mint közvetítés, ha a tudás közvetítését érzed hivatásodnak, akkor kitűnő lesz számodra. Ha a mozgás szerelmese vagy, akkor ezen a területen is megvalósíthatod magad, mint élsportoló. Itt inkább a futás, kerékpározás, autóversenyzés vagy a sárkányrepülés, ami igazán neked való. A levegő elem minden formában jót tesz neked. A legjobb munka számodra a kommunikáció vagy a mozgás a szabadban. Újító ötleteid is próbáld meg kamatoztatni! A precizitás vagy kutatást igénylő munkakörök is megfelelőek lehetnek számodra. A találmányaid által pedig sikeres vállalkozást indíthatsz.

6

A hatos szám képviselői közé tartozol, ha valamelyik hónap 6-án, 15-én, vagy 24-én születtél, és különösen igazak lesznek rád az alábbiak, ha a hatodik hónapban, azaz júniusi születésű vagy. A Vénusz bolygó tartozik ehhez a számhoz. A szépséggel és nőiséggel esetleg a divattal kapcsolatos témák biztosan érdekelnek. Ezek között nagy valószínűséggel megtalálod a neked megfelelőt. Esztétikai érzék, alkotó és tervezőkészség jellemez. Ha ezeket a tulajdonságaidat kibontakoztathatod, akkor teljesebbnek éled meg az életet, és jobban úgy érezheted, hogy a helyeden vagy. Kiváló szakma számodra a lakberendező és a divattervező.

7

A hetes számhoz a Neptunusz rendelhető és mindazok, akik 7-én, 16-án vagy 25-én látták meg a napvilágot. A misztikum és a spiritualitás elválaszthatatlan részed. Valószínűleg mélységesen vonzódsz a megmagyarázhatatlan és a természetfeletti tapasztalások iránt. Rendkívüli érzékenységed segítőkészséggel és együttérzéssel párosítva kiváló segítővé tesz más emberek számára. Megállod a helyed ápolóként, a szociális szférában, állatvédőként, gyógytornászként. Orvos vagy pszichológus is lehetsz. Ez utóbbihoz különös érzéked van. Érzékenységed a lelki terület iránt, ha kifejezőkészséggel is párosul, akkor kiváló művész lehet belőled, de ne engedj a depresszív hangulatnak. Főként a festészet, ami valószínűleg közelebb áll hozzád, de a zene területén is otthonosan mozogsz, így ezeken a területeken is sikeres lehetsz.

8

A nyolcast a Szaturnusz energiája uralja. Akik 8-án, 17-én vagy 26-án születtek, azok ezen bolygó szilárdságát tudhatják magukénak. Megbízható, komoly és felelősségteljes vagy, ugyanakkor nagyon barátságos, emiatt a felső vezetésben a helyed. Nem mindennapi életpályád kialakulása szinte sorszerűen vezet egyre magasabb pozíciók betöltéséhez. A pénzügyekhez is jól értesz, így lehet belőled bróker vagy könyvelő, de mérnök, gyárigazgató vagy vállalati tanácsadó is. A kétkezi munkát sem veted meg, így jól érezheted magad minden kemény fizikai munkát jelentő munkakörben is.
 

9

A kilences képviselőit a Mars ereje hajtja. Ha valamelyik hónap 9-én, 18-án vagy 27-én születtél akkor te is ennek a tüzes bolygónak az energiájával élsz. Amennyiben elfojtod magadban az erőt, a vágyakat könnyen lehetsz allergiás. Bátor vagy, vakmerő és nagylelkű. Munkádban átlagon felül tudsz teljesíteni és így szorgalmad révén válsz sikeressé. A kihívásokkal teli munkát neked találták ki. Amint unalmassá válik egy munkakör kezdesz menekülni, vagy félni, hogy elbocsátanak, mert úgy érzed, hogy nem teljesítesz. Keress olyan helyet magadnak, ahol napról napra új helyzetekkel találod szembe magad. Lehet ez értékesítés, projektvezetés, marketing-tervezés, karrier-tanácsadás, fejvadász vagy légi utaskísérő. A lényeg a változatosságon van.