Fotók, amelyek miatt Victoria a haját tépi

Beckhamné hírhedten féltékeny férjére, és mielőtt bárki megkövezné ezért, annak tudnia kell, hogy van is oka rá. David nem túl szívbajos, és könnyen félrekacsint, ha árgus szemekkel figyelő neje éppen nincs a közelben. A szebbik nem képviselői pedig alig várják, hogy eljöjjön az ilyen alkalom.

Nem véletlen, hogy Victoria igencsak féltékeny a férjére, és fúriaként védi riválisaitól, akikből akad bőven. A világ legjobb testű pasijának kikiáltott David Beckhamre ragadnak a csajok, és a sztárfocista sem az a típus, aki megtagadná magától a jó falatot. A férfi állítólag isteni az ágyban, és kellő mértékben fel van fegyverezve, emellett fiatal, híres és gazdag is. Kell ennél több? Victoria nem is ereszti el egyedül sehová, hiszen férje félrelépései okoztak már neki számtalan álmatlan éjszakát. Nemrég még azt is megtiltotta, hogy egy csinos riporternő interjút készítsen Daviddel, biztos ami biztos. Beckhamné úgy őrzi férjét, mint Cerberus az alvilág bejáratát, de azért néha mégis előfordulnak ritka pillanatok, amikor nem lehetnek együtt. Ilyen volt a hétvégi jótékonysági est is Milánóban, ahol David egyedül jelent meg, mivel neje éppen Londonban időzött.

A sztárfocista egy rákkutatást szponzoráló jótékony szervezet gálavacsoráján volt díszvendég, és a hölgyek azonnal lecsaptak a jóképű sportolóra. David ki is élvezte a helyzetet, hogy végre felesége nélkül kicsit lazíthat, és egész éjjel csinos nők udvarolták körül, ami egyáltalán nem volt ellenére. A szépséghiba abban rejlik, hogy természetesen tucatnyi fotós is jelen volt a vacsorán, és egész sorozat kompromittáló fényképet készítettek a kedélyesen flörtölő Beckhamről. Posh Spice azóta már ezerszer megbánta, hogy elengedte a férjét egyedül a rendezvényre, ahol – ha hinni lehet Beckhamnek – semmi sem történt, csak beszélgetett. A képeket látva ez is elég volt Vicnek, aki szó szerint a haját tépte – azt a picit ami még van neki -  és őrjöngött a féltékenységtől. David persze nem veszi komolyan neje dühöngését, sőt, titokban örül, hogy végre egy görbe estét csaphatott örökké morcos felesége nélkül. Victoriával ellentétben David szeret nevetni, mosolyogni, és élvezi az életet, ha hagyják. A mindig morózus asszony meg éppen nem csinál neki jókedvet, így David kénytelen kihasználni minden apró lehetőséget. A fotósok meg csak villogtassanak, ennyi megjár egy ekkora sztárnak. 

Korábban: David Beckham pucérkodik, Vic megőrül a féltékenységtől>>