Nulla Hulladék Nap és kuka-diéta

Jobban éreznéd magad, ha zöldebb lenne a háztartásod, és egészségesebben, átgondoltabban fogyasztanál? Nem kell ahhoz fejre állítani az életed, hogy környezettudatosabb légy! A Nulla Hulladék Napon apró trükköket mutatunk, amivel nagy lépéseket tehetsz a környezettudatos élet felé.

Várunk egész családokat, átok rossz és kis angyal kölyköket, korszerű fiatalokat, párokat és szingliket, nagymamákat és nagypapákat. Mindenkit, aki úgy tartja, hogy ép környezetben ép a lélek. Mert mi ezt mondjuk: Teljes élet - nulla hulladék.

Tedd oda magad Te is! Ne másra mutogass, ne keress kifogásokat! Gyere el, hallgasd meg, és vidd haza a tippjeinket, amivel rövid idő alatt újjávarázsolhatod az otthonodat, és ésszerűbbé teheted a vásárlásaidat!

HatmoNet tipp: Hogyan lesz a pet palackból polárpulcsi? Környezetbarát megoldások >>

Programok:


HarmoNet tipp:
HarmoNet, a környezetbarát média >>
 
KukaDiétázz!
Nevezz be a KukaDiéta zöld háztartás versenyünkre, mert nem csak az otthonod lesz tőle jobb, hanem értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz. Ötleteinkkel hónapokon keresztül folyamatosan segítjük, hogy sikerüljön a nagy átalakítás. Olvasd a HarmoNetet, és a HuMuSz kiadványait!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Időpont: 2009. május 9. 15:00 órától sötétedésig
Helyszín: HuMuSz Ház és kertje
1111 Budapest, Saru u. 11.