Döbbenetes: David Hasselfoff kis híján halálra itta magát!

David Hasselhoff már évek óta alkoholproblémákkal küszködik, s a minap gyakorlatilag kis híján halálra itta magát. Ismerősei és családja figyelmeztetései ellenére úgy tűnik, a sztár képtelen megállni a lejtőn.

A teljesen kiütött színészre tizenhat éves lánya, Hayley talált rá.  Rögtön látta, hogy nem egyszerű betintázásról van szó. Azonnal értesítette a mentőket, s érkezésükig  állandó pofozással próbálta magához téríteni édesapját, aki már alig lélegzett, mire a segítség megérkezett. Hasselhoff-ot az intenzív osztályra szállították.


A Knight Rider és a Baywatch sztárjának életét azonnali beavatkozással mentették meg. A jó ideje keményen piáló Hasselhoff szervezete még így is jól bírta - döbbenetesen magas, 3,9 ezrelék volt az alkoholszintje, ettől az emberek többsége nemcsak kidől, de kómába is esik.

Állapota stabilizálódott, de egyelőre még az intenzív osztályon kell maradnia.

David Hasselhoff évek óta küzd szenvedélybetegségével, de elvonókúrái sorra kudarcba fulladtak, máig nem tudta végleg letenni a poharat.

A hírek szerint a felesége, Pamela Bach is emiatt hagyta el, s jó ideig két kamaszlánya is távol tartotta magát tőle.

Nemrégiben óriási szenzációt okozott egy felvétel, amelyen alaposan elázva egy hamburgert próbál elfogyasztani, meglehetősen kevés sikerrel. A videót saját lánya készítette, és tette fel a világhálóra, hogy ország-világ előtt megszégyenítse lecsúszott édesapját, s ezzel ébressze rá arra: mindenképp fel kell hagynia addigi életmódjával. A sokk-terápia azonban a jelek szerint csak rövid időre hatott.