Börtönbe kerülhet Palcsó Tamás

Palcsó Tamás komoly bajba került egy meggondolatlan lépése miatt: komoly pénzbüntetés és jogsi bevonás várhat rá, de akár még börtönbe is kerülhet.

A Megasztárban ismertté vált énekes ellen azért emeltek vádat, mert tavaly októberben átengedte a volánt ittas barátjának. Felelőtlenségéért drága árat fizetett: súlyos balesetet szenvedtek, s Tomi jó ideig nem tudott színpadra lépni.


Palcsó és barátja októberben hazafelé tartotttak, amikor az XXIII. Kerületi Ócsai úton egy oszlopnak ütköztek  Az autót ekkor már a részeg haver vezette, aki valamitől bepánikolt és hirtelen elkezdett fékezni. 65 méter csúszás után egy oszlopnak csapódtak, ami felhasította a kocsi oldalát, és 5 centivel az énekes feje előtt állt meg.

Tomi azóta felépült, és hosszú idő után már volán mögé ülni is képes, ám az ügy ennyivel még nem zárul le. A törvény szerint ugyanis nem csak az ittas vezető vétkes, hanem az is, aki átengedte neki a kormányt. Legsúlyosabb esetben letöltendő szabadságvesztést is kiszabhat a bíróság, de, ha Tomit bűnösnek találják a legenyhébb szankció is jókora pénzbírság és jogosítvány bevonás lesz.