Bűnözők járnak a magányos színésznő nyomában

Nem könnyű mostanában Kapócs Zsókának. nem elég, hogy Kamarás Ivántól külön költözve újra a saját lábára kell állnia, még betörők is lesik, mikor juthatnak be otthonába.

Zsóka szinte biztos abban, hogy bűnözők figyelik nap, mint nap, mikor megy el hazulról, és esetleg mikor feledkezik meg a zárról. Egyértelmű bizonyítéka még nincs, de úgy véli: aligha fordulhatott volna elő, hogy a két alkalomból, amikor véletlenül nem zárta be otthonát, kétszer rabolják ki. Az ismeretlen elvitte a színésznő pénztárcáját és két bankkártyáját is.


A sztár feljelentést tett a rendőrségen, de retteg, hogy a rablás megismétlődik. Azt is észrevette, hogy valakik jeleket hagynak az ajtó előtt. Hol cigarettacsikkek, hol papírfecnik vannak a lakás előtt. Zsóka arra gyanakszik, a betőrők ezzel jeleznek egymásnak: "tiszta a levegő", könnyedén bejuthatnak a lakásba.

A színésznő nem  véletlenül fél annyira, hiszen jelenleg egyedül él, miután öt év után szakítottak Kamarás Ivánnal.

A színészpáros szerelmének válságáról már hónapokkal ezelőtt felröppentek pletykák. Színházi körökben állítólag már nem volt titok, hogy valami gond van kettejük között. De mivel nem akarták, hogy a külvilág is tudja, egyikük sem nyilatkozott róla.

Később úgy látszott, mégis sikerült helyreállítaniuk a kapcsolatot. Zsóka és Iván rájöttek, nem szeretnének kidobni öt évet az ablakon és adtak még egy esélyt maguknak. A legutóbbi hírek szerint azonban véglegesen elvált egymástól a sztárpár. Kamarás Iván már hetekkel ezelőtt hazaköltözött a lakásába.

Közeli ismerősük az egyik bulvárlapnak elmondta, hogy ettől függetlenül szoktak még találkozgatni, s mivel színpadon is játszanak együtt - a Bonnie és Clyde-ban -, meg sem tehetnék, hogy ne fussanak össze.

Egy jólinformált ismerősük szerint egyébként a szerelem Kapócs Zsóka részéről múlt el.Így már nem akarta újrakezdeni a kapcsolatot a színésszel.