Tiltott kéjelgés a Múzeumok Éjszakáján a Magyar Mezőgazdasági Múzeum körtermében!

Egy palack bor jellemző a borászra, de sok-sok palack már egy adott korszak pletykafészke.

Jöjjön, nézze, hallgassa meg, hogy miről mesélnek a Windischgraetz, Zimmermann, Flegmann, Bilicki aszúi és az elmúlt rendszer palackjai!

Tudja hogy milyen aszút ihatott Ferenc József császár, Rákóczy, Horty Miklós kormányzó, Kádár János? Tudja-e, hogy ki készítette a XX. században a világ legjobb édes borát? Ismeri Ön a purcsin vörös aszút, őseink borait? 


Ha felkeltettük az érdeklődését szeretettel várjuk a Magyar Mezőgazdasági Múzeum körtermében egy rendhagyó borkóstolóra, ahol az élvezetet a Váci Curia Borház különleges kóstolója idézi elő.

A bortörténeti vezetést és kóstolót előreláthatólag óránként tartjuk, külön belépődíj ellenében várjuk az érdeklődő közönséget. Szerencsés látogatóink a BOR-TOTÓ-n óránként 1-1 üveg finom nedűt is nyerhetnek!


Ha sikerült kipihennie magát, a Múzeumok Éjszakája után szeretettel ajánljuk figyelmébe a váci főtéren található Váci Curia Borház és Borgyűjteménytár egyedülálló magyar bor-kultúrtörténeti kiállítását, ahol számos bortörténeti érdekességgel, hatalmas kóstoló választékkal, vendégszeretettel  várjuk vendégeinket!

Váci Curia Borház
2600 Vác, Március 15 tér 20.
www.borantikvitas.hu