Tóth Vera egyre többet néz a pohár fenekére

Tóth Vera mostanában nincs a topon. Mióta kedvese faképnél hagyta, boldogtalan, depressziós, és egyre többször nyúl az alkohol után. Utóbbiról maga az énekesnő vallott egy közösségi oldalon. Vera szeretne lefogyni, ám rendszeres italozással ez nehéz feladat lesz.

Tóth Vera életének nehéz szakaszában van. Magánélete legutóbbi szerelmi csalódása óta válságban van, s úgy tűnik a problémákra az alkoholtól remél vigaszt. Egy közösségi oldalon az utóbbi időben hetente többször is hírt adott arról, hogy a pohár fenekére nézett.


Az énekesnő szeretne megszabadulni felesleges kilóitól is, ám a rendszeres alkoholfogyasztás közimserten nem tesz jót a vonalaknak. Kivéve, persze az alkoholisákat, akik végső stádiumban csontsoványra fogynak. Szerencsére azonban Vera még nam tart itt.

Az egyik bulvárlap címlapján megjelent másnapos fotója azonban sok rajongónál kiverte a biztosítákot. A lap aggódó levelek sokaságát kapja a fotók vasárnapi megjelenése óta.

Az énekesnő egyik legjobb barátja, megasztáros versenyzőtársa Mujahid Zoli szerint azonban nem akkora a baj, amekkorának látszik. "Nekem feltűnne, ha rendszeresen inna" - állítja, s hozzáteszi: esténként két-három pohár bor még nem jelenthet problémát.