Hatodik érzék! Ezoterikus képességfejlesztő játékok: 4. Feltöltött ételek, energiakezelés

Hogy csiszold tökéletesre különleges, spirituális képességeidet? Hogy fogyhatsz, vagy hízhatsz csupán a táplálékod energiája által? A komoly tanulmányok mellett szükség van a játékra is. Egyik-másik egyáltalán nem olyan könnyű, mint ahogy hinnéd. Fejleszd a hatodik érzékedet!

A régiek az ételt mindig megáldották. Minden étkezéskor felajánlottak egy darabot az Isteneknek, vagy külön terítéken „áldozatot” adtak nekik. A keresztények áldást mondanak az asztalnál, a magyar vidéken pedig úgy tartják a régiek, hogy evés közben tilos még a beszéd is. A szokások összecsengnek, s ez nem véletlen. 

HarmoNet tipp: Hatodik érzék! Ezoterikus képességfejlesztő játékok: 1. A csend >>

Az odahaza, szeretettel főzött étel, az „anyám kenyere”, a magunk alkotta finomság, amit azért készítünk, hogy szeretteink jóllakjanak belőle, s úgy fogyasztunk, hogy az nekünk készült, nagy szeretettel, sokkal értékesebb, mint a vásárolt étel. Természetesen nem mindig tehetjük meg, hogy magunk készítjük az ételt, olyankor a vásárolt étel „szeretet erejét” érdemes megnövelni egy játékkal.


Jogos a kérdés – vajon mérhetővé válik-e az étel „bioenergetikai erőterének” növekedése, ha az ételt ezen a módon „feltöltjük”? Mérjük meg egy ingával, lengyelpálcával az étel energiaterének nagyságát előtte és utána! 

Felkészülés:
Nem kell hozzá semmi extra. Látszólag. „Csak” nyugalom. Néha, például egy gyorsétteremben, vagy egy munkahelyi menzán ezt a legnehezebb megteremteni. Ne most menjünk a kedvenc csapattal vidáman befalni az ételt, inkább üljünk külön. 

HarmoNet tipp: Hatodik érzék! Ezoterikus képességfejlesztő játékok: 2. Várdiga-varázslat >>

A folyamat:Erre figyeljünk:


HarmoNet tipp: Hatodik érzék! Ezoterikus képességfejlesztő játékok: 3. Lolka-Bolka túra >>

Ezt erősítjük:
Ha azt szeretnénk, hogy testünk alkotóelemei egyensúlyban legyenek, együnk olyan ételeket, melyek egyensúlyban is tartják. Ha célunk a fogyás, vagy a hízás, akkor valójában a szerezet optimális működését célozzuk meg – s az optimális, energetikai szempontból kiegyenlített működés a sejtek szintjén, az építőanyag, vagyis a táplálék szintjén indul el. Nem akarunk belemenni abba, hogy melyik étel tiszta vagy tisztátalan – ez hitrendszeri kérdés. Bármilyen étel erőtere és energiája növelhető azonban a fent leírt módon.