Király Linda whiskyvel vigasztalódik - válságban az énekesnő magánélete!

Nehéz hivatást választot Király Linda, aki saját bevallása szerint egyre nehezeben viseli a zenészpálya kemény kihívásait. Az énekesnő egy reggeli műsorban bevallotta: magánélete válságban van, s eszébe jutott már az is, végleg elhagyja a színpadot.

Egy reggeli műsorban arról faggatták Lindát, mi a sikere titka. A sablonos kérdésre az énekesnő korántsem sablonos válasszal felelt: "Nagyon kemény munka, kitartás és sok whisky, hogy az egészet elviseljem."

A műsorvezetők alaposan megdöbbentek a riposzton, talán Linda is érezte, hogy kijelentése némi magyarázatra szorul. Elmondta: ő nagyon érzékeny ember, az énekesi pálya pedig kegyetlen tud lenni. Sokszor gondolt arra, hogy abbahagyja az éneklést és mással foglalkozzon. Legutóbb Michael Jackson halála kapcsán nyilatkozta azt, hogy napokig nem tudta, hol van, annyira megviselte a dolog.

Az utóbbi időben szép nemzetközi siekereket is elérő énekesnő magánélete alaposan megsínylette a fényes színpadi karriert. Nem is olyan rég még bizakodóan nyilatkozott szerelméről, akivel bár hosszú évek óta boldogok voltak, esküvőt mégsem tervezgettek. Ám Linda a közelmúltban kénytelen volt beismerni: a távolság bizony nem tett jót kapcsolatának. Az énekesnő hosszú hónapok óta Európában van, kedvese viszont, aki szintén zenész, Amerikában maradt.

A sztár szerint a hetedik év az ő szerelmükben is kritikusnak tűnik. Az énekesnő úgy érzi. az együtt töltött idő alatt kapcsolatuk szenvedélyes szerelemből inkább egyfajta mély, őszinte barátsággá szelidült s mivel legjobb barátja a párja, nehezére esik kimondani azt, amit már mindketten tudnak...

Egyelőre azonban nem beszélnek szakításról, Linda azt mondja, minden erejével igyekszik megmenteni a kapcsolatot. Lélekben azért készül arra is, hogy mégis el kell válniuk.

Az énekesnő elmondta: tisztában van azzal, hogy e kemény, sokszor kíméletlen szabályok szerint működő szakmában nem könnyű igazi társra lelni. Kevés olyan ember van, aki a zenész élettel járó felhajtást és sűrű, rendszertelen időbeosztást el bírja viselni - legfeljebb az tolerálja, aki hasonló pályán dolgozik.

BG