Amy Winehouse megszabadult férjétől - vajon a piától is?

A botrányos magánéletéről és kicsapongó életmódjáról elhíresült Amy Winehouse válását hivatalosan is kimondta a bíróság. Az énekesnő párja két év házasság után adta be a válópert, bár feleségével egy ideje már nem tartotta a kapcsolatot - a férfi ugyanis épp egy amerikai börtön vendégszeretetét élvezi.

A 25 éves sztár és két esztendővel idősebb férje, Blake Fielder-Civil két évet töltöttek együtt, ám már a kezdetekkor sem jósoltak túl sok időt nekik. A pár közös élete lényegében a botrányokról, soha véget nem réő bulizásról, mértéktelen alkohol- és drogfogyasztásról szólt.

Blake később börtönbe is került. Itt nyújtotta be a válókeresetet az év elején, miután a bulvársajtóban közölt fotókon több férfivel is együtt látta Amy-t, aki egyébként párja lecsukása után is zavartalanul folytatta a bulizást egyik partyból a másikba esve.

Winehouse pár hónappal ezelőtt rászánta magát, hogy megszabadul drog és alkoholfügőségétől. A sztár St. Luciára költözött egy időre, ám az itteni rehabilitációs kúra eredményességét erősen megkérdőjelezi, hogy Amy-t néhány hete szemfüles fotósok csúnyán szétcsapva kapták le a sziget egyik diszkójában.

Harmonet tipp: Botrányos visszatérés - Amy alig állt a lábán!>>>