Dráma! Mélyponton a Narancsvidék sztárja! - horoszkópjából kiderül, mitől borult ki!

Tragikusan fiatalon, már 23 évesen teljesen padlóra került Mischa Barton, a nem is olyan rég még bájosan gyönyörű színésznő. A sztár a hollywood-betegségek teljes arzenálját felvonultatja: vásárlásmániás, kokainfüggő, alkoholista és súlyosan depressziós.

A Narancsvidék című tévésorozat Marissájáról már egy jó ideje köztudott, hogy képtelen megbírkózni a hirtelen jött sikerrel és népszerűséggel. A színésznő az utóbbi időben egyre gyakrabban menekült az alkoholhoz, s újabban közeli barátásgot kötött a kokainnal is.

Miután híre ment, hogy Barton egyre rosszabb lelki - és mentális állapotban van, rohamosan megfogyatkoztak a felkérései is. A Narancsvidékben játszott karakterét is kiírták a sorozatból, - a lányt egyébként szintén alkolholizmusa teszi tönkre - s más szerepet egyelőre nem kínálnak neki, hiszen jelenlegi állapotában Mischa gyakorlatilag munkaképtelen. A sztár mintha nem is akarna erről tudomást venni, számolatlanul költi a pénzt, miközben hónapok óta alig van bevétele.

A színésznőt jelenleg pszichiátrián kezelik, mivel súlyos depressziója miatt fennáll a veszélye annak, hogy bármikor véget vethet az életének. Orvosai és barátai egyelőre nem mernek találgatásokba bocsátkozni, meddig húzódhat el a kezelés, s mikor kaphatja vissza a közönség szeretett szőke üdvöskéjét. 

Mitől borult ki?

A Vízöntő születéssű színésznő képletéből ítélve igencsak a modern és szabad életfilozófia híve. A bájait sem takargató leány vélhetőleg szereti az élet kötetlen oldalát szemlélni. Mischának egyszerűen nem való semmi kötöttség, keret, rendszer. Az élvezeti szerek is ez alól menthetik ki. A szülött képletében egyébként két kártékony (Mars és Plútó) is uralkodva a Skorpióban honol.
Ennek köszönhető a felfűtöttség, szenvedélyesség, mely személyéből sugárzik és minthogy a Skorpió a halál jegye is, kiválóan mutatja, hogy ez a lány bizony nem fél rendelkezni saját élete felett. Vízöntősége viszont kicsit meggondolatlan. Inkább egy erős társra férjre vagy apára lenne szüksége.

Miss Barton Holdja egyébként a Rákban áll, ami viszont jól mutatja, hogy a független, erős és csapodár hölgy belül nagyon kislány és nagyon érzékeny. Vélhetőleg a túlfogyasztások hátterében érzelmi sértettség áll.

A képletből egyébként nem derül ki egyértelműen a kezelés szükségessége. Mischa inkább megfontoltan tudja, hogy nem akar megküzdeni ezekkel a gondokkal, mintsem, csak úgy kiejti kezéből az életét. Kérdés, a tudatmódosítók hatására mennyire tud önmaga maradni.

Mischa Barton utóbbi időben készült felvételein, képein pedig arcdiagnosztikai szempontból is jól látható az erős, kissé fiús egyéniség, az önkifejezés görcsös vágya, ugyanakkor az érzelmi fajsúly és érzékiség. Tekintetének fátyolossága és az ajkak állása egy lassú, és tömör kiborulásra engednek következtetni.