Már bizakodhatunk Bujtor István felépülésében!

Valamivel talán már jobban van Bujtor István. A színészlegenda nyolc napja került kórházba hasi fájdalmakra panaszkodva. Megműtötték, ám azóta nem tér magához. A család szigorú hírzárlatot rendelt el, kezelőorvosa csak annyit mondhatott, reménykedhetünk a legendás Eötvös Csöpi felépülésében.

A színházigazgatót nyolc napja műtötték meg Veszprémben. A sajtónak nyilatkozva a színész fia, Balázs azt mondta, nincs semmi komoly baj. Ennek azonban ellentmondani látszik, hogy Bujtor több, mint egy hete fekszik eszméletlenül a Veszprémi Megyi Központi Kórház intenzív osztályán. Az operáció után ugyanis nem tudták felébreszteni a mesterséges kómából.

A család szigorúan megtiltotta, hogy az orvosok, vagy nővérek bármilyen információt is kiszolgáltassanak a nyilvánosságnak. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a színész hasi fájdalmakra panaszkodva ment be a kórházba, ahol azonnal megműtötték, ám azóta sem tért magához. Bujtort a legközelebbi családtagokon kívül senki sem látogathatja. Még a vakációjáról lóhalálában hazasiető jóbarát, Eperjes Károly sem mehetett be hozzá. Az orvosok úgy vélik, minél kevesebben sürgölődnek  a színész betegágya mellett, annál kevesebb az esély, hogy valamilyen fertőzést elkapjon, amely jelenlegi állapotában végzetes is lehetne számára.

Kezelőorvosa - szerettei kérésének megfelően - csak rendkívül szűkszavúan nyilatkozik Bujtor állapotáról. A doktor szerint a színészlegendáért aggódóknak egyelőre nem marad más, mint a türelmes várakozás. Ám hozátette: bizakodni már lehet...